SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafikte Bayram Bilançosu:86 Ölü

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:32:26
Trafikte Bayram Bilançosu:86 Ölü
A- A+ PAYLAŞ

Ramazan Bayramı tatili boyunca Türkiye genelinde 2 bin 199 trafik kazası meydana geldi. Bu kazalarda 86 kişi hayatını kaybetti, 4 bin 711 kişi de yaralandı. 

Emniyet Genel Müdürlüğü verilerine göre; polis ve jandarma sorumluluk bölgelerinde Ramazan Bayramı tatili boyunca meydana gelen trafik kazalarında 86 kişi hayatını kaybetti, 4 bin 711 kişi de yaralandı. Toplam 2 bin 199 ölümlü, yaralamalı ve maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi.

Bayramın arefesinde meydana gelen kazalarda 12, bayramın birinci günü 12, ikinci günü meydana gelen kazalarda 25, üçüncü günü meydana gelen kazalarda 28 kişi hayatını kaybederken, dönüş yolunda da 9 kişi trafik kazalarında hayatını kaybetti.

Kazalarda hayatını kaybedenlerin oranı, en son 5 gün tatil olan 2010 yılının bayram tatiline göre yaklaşık yüzde 10 azaldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız