SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otogar ve Tren Garında Uyuşturucu Operasyonu

Otogar ve Tren Garında Uyuşturucu Operasyonu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da tren istasyonunda bir yolcunun valizinde yapılan aramada 13 kilogram Skunk isimli uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı.

Malatya Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ve İstihbarat Şube Müdürlüğü koordinesinde uyuşturucu madde sevkiyatı yapılacağı bilgisi üzerine harekete geçildi.

Doğu illerinden Batı illerine uyuşturucu sevkiyatı istihbaratı ile operasyon düğmesine basan ekipler, Malatya Tren Gar’ında durak yapan trende yolcu olarak bulunan İ.T. isimli şahsı gözaltına aldı.

Trende dedektör köpek marifeti ile yapılan aramada valiz içerisinde gizlenmiş 13 kilogram Skunk maddesi ele geçirilirken gözaltına alınan şüpheli ‘Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti’ suçundan işlem yapılarak adliyeye sevk edildi. Savcılık ifadesinin ardından mahkemeye sevk edilen şüpheli tutuklanarak cezaevine konuldu.

OTOBÜS TERMİNALİNDE..

Malatya'da otobüs terminaline düzenlenen operasyonda 5 bin 586 uyuşturucu hap ile 300 gram sentetik ecza maddesi ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı.

Valiliğin sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımda, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik ve İstihbarat Şubeleri koordinesinde, MAŞTİ otobüs terminalinde uyuşturucu operasyonu düzenlendiği belirtildi.

Paylaşımda, "Otobüsteki valiz içerisinde 5 bin 586 uyuşturucu hap ve 300 gram sentetik ecza maddesi ele geçirildi. Bir şahıs yakalandı." ifadelerine yer verildi.

VALİNİN AÇIKLAMASI..

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayacaklarını belirterek, zehir tacirlerine yönelik operasyonların süreceğini kaydetti.

Operasyonlarla ilgili İhlas Haber Ajansı’na açıklamalarda bulunan Vali Ersin Yazıcı, uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayacaklarını belirterek, zehir tacirlerine yönelik operasyonların süreceğini kaydetti.

Tüm kolluk kuvvetlerinin var gücü ile zehir tacirlerinin üzerine gittiğini ifade eden Vali Yazıcı, iki operasyonda görev alan emniyet mensuplarına teşekkür etti.

Bülten- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Mehmet (4 ay önce)
    Bence depremde evi yıkılan ağır hasarlı olan depremleri geçici olarak yerleştirin konteyner den iyidir. Sonra evleri yapıldıkça evlerine gönderin mal yine sizin ne yaparsanız yapın
    0
    0
    Yanıtla