SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TSO ve MTB'ye Büyükşehir'den Makam Otosu!

0
Güncellendi - 2018-07-18 22:49:24
TSO ve MTB'ye Büyükşehir'den Makam Otosu!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Temmuz ayı çalışmalarını tamamladı. Meclis Başkan Vekili Şahin Özer başkanlığındaki toplantıda imar ağırlıklı maddeler görüşülerek karara bağlandı,

Bu arada yapılan meclis toplantısında Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 2’si makam aracı, birisi tanker diğerleri de iş makinesi olmak üzere toplam 9 Mercedes marka araç alacağı öğrenildi.

Makam araçlarının birinin Ticaret Borsası’na diğerinin de Ticaret ve Sanayi Odasına bedeli karşılığında verileceği kaydedildi.

Araçların Gümrük ve Ticaret Bakanlığından satın alınacağı belirtildi.

Büyükşehir Belediye Meclisi, Ağustos ayı Meclis toplantısı 8 Ağustos Çarşamba günü saat 14.00’de yapacak.

Güler HAZAR, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • serdar aslan (5 yıl önce)
    Yaw ne kendi butcesinden alacak belediye.ihale verdiği şirketler sağolsun Malatyada kac tane plaka çerçevesinde ak mercan yazan belediye encumenlerinin altında lüks oto var farkinda misiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • KADİR CAN (5 yıl önce)
    çiftçi44 ekatılıyorum kendi araçları ile vede şöförlüğünü kendileri yaparlarsa halka daha sempatik gelir hemde Türkiyede ilk olur basnda haber olur herkesinde hoşuna gider diğer başkanlarda belki onları örnek alır
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim Dayı (5 yıl önce)
    Alın alın bitiremediniz hala ülkeyi.280 bin resmi aracın olduğu bu ülkede biraz daha alın.Domates 5 tl..benzin 6.5 tl.biber 3.5 tl. Mahvettiniz ülkeyi.Haa sanayii ülkesi Avrupanın en zengin ülkesi Almanya da ise sadece 9 bin adet resmi araç var.Alın almaya devam.Allah büyük.
    0
    0
    Yanıtla
  • ÇİFTÇİ44 (5 yıl önce)
    Tso ve Mtb kendileri alamıyorlarmıda MBB si üzerinden alıyorlar. Ve bedeli karşılığında deniliyor. Bedeli karşılığında ise kendileri gidip alsınlar. Alamıyorlarmı.? Ayrıca bu makamlara mevkilere talip olup seçilen isimlerin durumları gayet iyi durumda kendi şahsi araçlarını neden kullanmamaktadırlar... ! ! !
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (5 yıl önce)
    TSO başkanımıza yakışır.TSO 2 aracı satıp Millete Nefes kredisi olsun diye . Kendilerinde daha iyisi layık
    0
    0
    Yanıtla