SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Türkiye Şampiyonası Vizesini Aldılar

0
Güncellendi - 2016-04-13 18:19:22
Türkiye Şampiyonası Vizesini Aldılar
A- A+ PAYLAŞ

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğünün 2016 yılı faaliyet programında yer alan 9-10 Nisan tarihleri arasında Şanlıurfa’da yapılan Okullar arası Karate Yarı Final Müsabakalarında, Malatyalı karateciler 3 altın, 2 gümüş, 4 bronz madalya aldılar. Toplamda dokuz madalya alan sporcularımız Mayıs ayı içerisinde Karaman ilinde yapılacak olan Okullar arası Karate Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı elde ettiler.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, elde edilen başarının kendilerini gururlandırdığını ifade ederek, "Elde edilen bu başarıdan dolayı, başta Karate Malatya İl Temsilcisi Resul Uluca, il müdürlüğümüz karate antrenörü Zeki Uygur, okul müdürlerimiz ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bundan böyle hem kulüplerde hem de okullar arası başarının durmaksızın devam edeceğine inancım tamdır. Bizde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak kendilerine her türlü desteği sağlamaya devam edeceğiz. Umuyorum Türkiye Şampiyonasında da önemli dereceler yaprak ilimize dönerler’’ dedi.

Şanlıurfa ilinde yapılan okullar arası karate yarı final müsabakalarında dereceye giren sporcular şöyle:

Yıldız Bayan

Kumite Fatma Uygur +54 kilogram-altın madalya Kazım Karabekir Orta Okulu

Kata Fatma Uygur +54 kilogram-bronz madalya Kazım Karabekir Orta Okulu

Asiye Topal -54 kilogram-altın madalya Doğanşehir Atatürk  Orta Okulu

Fatma Cansız -42 kilogram-altın madalya Cahide Nebioğlu Orta Okulu

Nisa Kaya -46 kilogram-gümüş madalya Gazi Orta Okulu

Saliha Ayaz -36 kilogram-bronz madalya Öğretmenler Orta Okulu

Yıldız Erkek

Abdullah Enes Karahan -36 kilogram-gümüş madalya Gazi Orta Okulu

Yusuf Kerem Güler +54 kilogram-bronz madalya Gazi Orta Okulu

Yunus Emre Gün -54 kilogram-bronz madalya Doğanşehir Atatürk Orta Okulu.

Yeni Malatya Gazetesi

923bcea2-721c-4087-a26e-d087747b7068

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız