SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Türkiye Şampiyonası'nda 2 Malatya Takımı

0
Güncellendi - 2016-05-03 19:57:59
Türkiye Şampiyonası'nda 2 Malatya Takımı
A- A+ PAYLAŞ

U19 Türkiye Şampiyonası 2015 - 2016 sezonu 1. Kademe müsabakaları 74 ilden 133 takımın katılımıyla Perşembe günü başlayacak. Şampiyonada Malatya ekipleri Demirspor ile Sanayispor’da mücadele edecek.

Maçlar, 6'şar takımlı 18 grupta ve 5 takımlı 1 grupta 05-08 Mayıs 2016 tarihlerinde, 4'er takımlı 5 grupta ise 06-08 Mayıs 2016 tarihlerinde olmak üzere toplam 24 grup merkezinde oynanacak.

Tekirdağ, Kocaeli, Çanakkale, Bolu, Balıkesir, Yalova, Eskişehir, Kütahya, Manisa, Muğla, Denizli, Mersin, Gaziantep, Adana, Muş, Şanlıurfa, Bingöl, Nevşehir,  Yozgat, Kastamonu, Amasya, Ordu, Trabzon ve Artvin grup merkezlerinde oynanacak 1.kademe müsabakaları sonunda grup birincisi olacak 24 takımın katılımıyla 2. kademe müsabakaları 6 takımlı 4 grup merkezinde oynanacak.

İkinci kademe müsabakaları sonunda gruplarında birinci olan 4 takım final müsabakalarına katılmaya hak kazanacak.

MALATYA TAKIMLARININ GRUPLARI

Malatya ekibi Demirspor, Gaziantep Grubu’nda yer aldı.

Gaziantep Grubu’nda karşılaşmalar 5-8 Mayıs tarihlerinde oynanacak. Grup’ta Malatya Demirspor’un yanı sıra Mersin Tarsusgücüspor, Adana Seyhan Belediyespor, Hatay İskenderun Belediye Gençlik ve Spor ile Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor takımları yer alıyor.

Malatya’nın bir diğer temsilcisi Sanayispor ise Şanlıurfa Grubu’nda mücadele edecek.

Şanlıurfa Grubu’nda karşılaşmalar 6-8 Mayıs tarihlerinde oynanacak. Grup’ta Malatya Sanayispor’un yanı sıra Adıyaman Çınarspor, Diyarbakır DSİ Spor ve Gaziantep Bozkurtspor takımları yer alıyor.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız