SON DAKİKA
SON DEPREMLER

U21'de EYMS Konya İle Yenişemedi

0
Güncellendi - 2018-03-04 16:34:21
U21'de EYMS Konya İle Yenişemedi
A- A+ PAYLAŞ

U21 Süper Ligi’nin 24. haftasında deplasmanda A.Konyaspor U21 takımıyla karşılaşan Evkur Yeni Malatyaspor, rakibiyle 0-0 berabere kaldı.

Konya Cumhuriyet sahasında oynanan karşılamayı Turan Çakıl, Erkan Keklik, Fırat Olgun hakem üçlüsü yönetti. İlk yarısı 0-0 sona eren müsabakada Yeni Malatyasporlu futbolcuların Konya ceza sahası içerisindeki bir pozisyonda topa elle müdahale olduğu yönündeki itirazları sonuç vermedi ve hakem pozisyonu devam ettirdi.

Müsabakanın ikinci yarısında da etkili oynayan taraf Yeni Malatyaspor’du. Ancak sarı-kırmızılılar eline geçirdiği pozisyonları bonkörce harcayınca, maçtan gol sesi çıkmadı.

Rakibi karşısına Abdulsamed, İkbal, Emre Akbece, Eyyüp, Ali Faruk, İsmail, Fatih Gürden, Berkan Durdu, Burak Kavlak ve Hüseyin Ekici 11'i ile çıkan Malatya temsilcisi aldığı bu beraberlikle puanını 38’e yükseltti.

“Oynadığımız oyunun hakkını alamadığımız için oldukça üzgünüz” 

Evkur Yeni Malatyaspor Altyapı Sorumlusu Murat Uçkun maç sonrası yaptığı açıklamada, “Gerçekten oyuncularım iyi futbol oynadı. Beni burada en çok mutlu eden taraf oyuncuların gelişimleri noktasında üzerilerine ne kadar çok koyduklarıdır. Tabii yarışmacılıktan ziyade yetiştirici şekilde oyuncularımıza yaklaştığımız için skorlar çok da önem taşımıyor. Bugün oynadığımız oyunun hakkını alamadığımız için oldukça üzgünüz” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Kenan Karakaş (6 yıl önce)
    Başkanım Erol hoca ile 5 yıllık bir sözleşme yapalım çünkü kendini kanıtlamak istiyor başarıya susamış biri
    0
    0
    Yanıtla