SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Üç Ayrı Trafik Kazasında 4 Kişi Yaralandı

Üç Ayrı Trafik Kazasında 4 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Doğanşehir, Darende ve Kale ilçelerinde meydana gelen 3 ayrı trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

-Sürgü’deki kaza  
Adıyaman-Malatya Karayolu Sürgü Reşadiye Kavşağında, R.D. (68) yönetimindeki  25 FP 394  plakalı  kamyonet ile  Adıyaman ilinden Malatya iline seyir halindeyken aracının sağ ön kısmı ile aynı istikamette giden  R.G. (59) idaresindeki 44 HD 545 plakalı aracın sol arka yan kısmına çarpışması sonucunda kaza meydana geldi. Kazada 44 HD 545 plakalı araçta yolcu olarak bulunan S.G. (45) yaralandı. Hayati tehlikesi bulunmadığı bildirilen yaralı ambulans ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

-Kale’deki kaza  
Malatya -Elazığ  Karayolu İzollu mevkiinde meydana gelen trafik kazasında L.B. (64) idaresindeki 44PC904 plakalı araç ile   Elazığ istikametinden Malatya istikametine seyir halinde iken, dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucunda araç yoldan çıkarak tarlaya uçtu. Kazada sürücü L.B. yaralandı. Malatya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekibi kaza yerine gelerek, yaralını çıkartılmasına yardımcı olarak, araçta güvenlik önlemi aldı.  

Yaralı ambulans ile Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırıldı.

-Darende yolunda  
Malatya-Darende Karayolu Elbistan Karayolu yol ayrımında darıca mevkiinde meydana gelen trafik kazasında sürücüsü öğrenilemeyen 48 AHB 157 plakalı otomobil kontrolden çıkarak, yolun kenarındaki taş duvara çarptı. Kazada araçta bulunan 2 kişi ambulans ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gönderildi. 

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız