SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Uçuruma Yuvarlanan Araçta 2 Ölü, 5 Yaralı

0
Güncellendi - 2019-06-05 04:27:01
Uçuruma Yuvarlanan Araçta 2 Ölü, 5 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’dan Adıyaman’a Ramazan Bayramı dolayısıyla gitmekte olan ailenin içerisinde bulunduğu hafif ticari araç, uçurumdan yuvarlandı. Taklalar atan araçta bulunan 7 kişi yaralandı. Yaralılardan 2'si kaldırıldıkları hastanede öldü.

Edinilen bilgiye göre, Malatya’dan Adıyaman’a, yakınlarıyla bayramlaşmak için gitmekte olan Necati Tuncay idaresindeki 44 BT 575 plakalı hafif ticari araç, Adıyaman- Çelikhan Karayolu Gökçay köyü yakınlarında kontrolden çıkarak uçuruma yuvarlandı.

Defalarca taklalar atan araçtaki araç sürücüsü Necati Tuncay ile araçta bulunan Feyza, Fatma, Furkan, Meryem, Tuğba ve Reyhan Tuncay yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen çok sayıda 112 Acil Sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Yaralılardan araç sürücüsü Necati Tuncay ile araçta bulunan 41 yaşındaki Fatma Tuncay yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Öte yandan diğer 5 yaralının ise hastanede tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Adıyaman, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • A.yusuf Kılıç (4 yıl önce)
    Elim bir trafik kazasnda hayatını kayıp eden Necati ve ölen diğer yakınlarına Allah tan rahmet yaralılara acil şifalar, yakınlarına başsağlığı dilerim
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahkum (4 yıl önce)
    Aman dikkat edelim lutfen hiz kurallarina uyalim 2 saat gec olsun öz olsun alkollu arac kullanmayin telefon kullanmayin kurallara uyun emniyet kemeri takin ehliyetsiz aman kullanmayin arac. Allah rahmet eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir komurkara (4 yıl önce)
    Sayın başkanım bu yolda bir düzenlemenin zamanı gelmedi mi arz ederim.lutfen
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Ölü sayısı 3 oldu. Bir tane kızlarıda hayatını kaybetmiş. Allah geride kalanlara sabır versin.
    0
    0
    Yanıtla