SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ucuz Atlatıldı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir otomobil ile çarpışan servis otobüsü, refüje çıkarak durabildi. Geçtiğimiz Cumartesi Turgut Özal Tıp Merkezi yakınındaki kazada yaralanan 12 kişiden biri de hastanede öldü. Bu arada ildeki diğer kazalarda 12 kişi yaralandı.

KAVŞAKTA KAZA..
Edinilen bilgiye göre, kaza, MAŞTİ Terminal Kavşağı'nda meydana geldi. Dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucunda M.H. yönetimindeki 44 EZ 602 plakalı bir marketin servis otobüsü ile A.E. idaresindeki 44 EZ 662 plakalı otomobil dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucunda çarpıştı. Çarpışma esnasında otobüs, refüje çıktı. Şans eseri kazada ölen ya da yaralanan olmadı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

ŞOFÖR ÖLDÜ..
Bu arada Malatya - Elazığ karayolu İnönü Üniversitesi Tıp Merkezi'nin önünde Cumartesi günü meydana gelen trafik kazasında yaralanan 12 kişiden durumu ağır olan ambulans şoförü Davut Türkoğlu bugün hayatını kaybetti.

Şahnahan Mezarlığı'nda düzenlenen Türkoğlu'nun cenazesine, Malatya Sağlık İl Müdürü Hacı Bayram Zengin, Orduzu Belediye Başkanı Cumali Ekin, Şahnahan Belediye Başkanı Cumali Arıkan, değişik sağlık kuruluşlarından arkadaşları ve yakınları katıldı. Cenaze defnedilirken mezarlığın yakınına gelen Türoğlu'nun 9 yaşlarındaki kızının feryadı herkesi ağlattı. Evli ve üç çocuk babası Davut Türkoğlu, Battalgazi İlçesi'nde ambulans şoförlüğü yapıyordu.

DİĞER KAZALAR..
Hastane Caddesi’nde, plakası ve sürücüsü belirlenemeyen motosikletin çarptığı 42 yaşındaki H.G. adlı şahıs yaralandı.

Cirikpınar Mahallesi Boztepe Caddesi’nde 42 yaşındaki A.M. yönetimindeki 44 KR..plakalı otobüsün çarptığı 5 yaşındaki E.A.’nın yaralandığı bildirildi.

Şifa Mahallesi Halep Caddesi’nde 26 yaşındaki A.E. yönetiminde bulunan 34 BM..plakalı otoyla çarparak 73 yaşındaki H.T. adlı kadının yaralanmasına neden oldu.

MAŞTİ Terminal önünde 28 yaşındaki H.Ç. yönetimindeki 44 LP.. plakalı otonun çarptığı 57 yaşındaki M.Ö. adlı kadın yaralandı.

Koyunoğlu Mahallesi’nde 13 yaşındaki E.Ö. adlı çocuğa, bir oto çarparak yaralanmasına yol açtı. E.Ö. ifadesinde çarpan aracın sürücüsünün kendisini hastaneye götürmek istediğini, ancak kendisinin yaralanmadığını söylediğini, bunun üzerine sürücünün gittiğini, tanımadığı sürücüden şikayetçi de olmadığını söyledi.

Zafer Mahallesi Sağlık Caddesi üzerinde 40 yaşındaki M.K., plakasız motosikleti devirerek ağır yaralandı.

Cezmi Kartay Caddesi’nde 30 yaşındaki B.Y.’nin yönetimindeki otonun çarptığı 18 yaşındaki M.G.’nin yaralandığı bildirildi.

Akçadağ Cumhuriyet Meydanı’nda 41 yaşındaki A.Y. 44 KD..plakalı otosuyla geri manevra yaparken, görmediği 55 yaşındaki A.B.’ye çarparak yaralanmasına yol açtı.

Polis Meslek Yüksek Okulu civarında 51 yaşındaki İ.H.O. yönetimindeki 44..340 plakalı oto aşırı hız yüzünden devrildi. 11.45 sıralarındaki kazada sürücü ile araçta bulunan 60 yaşındaki C.Ö. yaralandılar.

Malatya’dan Adıyaman yönüne gitmekte olan 25 yaşındaki F.B. yönetiminde bulunan 44..051 plakalı otomobil, dikkatsizlik sonucu şarampola uçtu. Kazada araçta bulunan 19 yaşındaki H.E. ile 18 yaşındaki Y.K. yaralanarak hastaneye kaldırıldılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız