SON DAKİKA
SON DEPREMLER

UEFA Maçını EYMS Adına İzlediler

0
Güncellendi - 2019-07-12 17:36:29
UEFA Maçını EYMS Adına İzlediler
A- A+ PAYLAŞ

UEFA Avrupa Ligi'nde Evkur Yeni Malatyaspor'un muhtemel rakipleri Olimpija Ljubljana-Rigas FS ilk maçta karşı karşıya geldi. Sarı kırmızılılar, muhtemel rakiplerini izleyerek, analiz yaptı.

Yeni sezonda UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan Evkur Yeni Malatyaspor, 2.Tur'da ilk maçını 25 Temmuz'da Malatya'da oynayacak. Sarı kırmızılı takımın rakibi Olimpija Ljubljana ya da Rigas FS olacak.

UEFA Avrupa Ligi ön elemelerine 2. turdan itibaren katılacak olan Evkur Yeni Malatyaspor’un, bu ligdeki rakibini belirleyecek olan 1. tur maçında Slovenya Temsilcisi NK Olimpija Ljubljana ile Letonya Temsilcisi Rigas FS, ilk maçlarını Slovenya’da oynadılar. Perşembe gecesi  oynanan karşılaşmayı deplasman ekibi Rigas FS, 3-2 kazanarak, ikinci maç için büyük avantaj sağladı.

Slovenya'da oynanan ilk karşılaşmayı Evkur Yeni Malatyaspor teknik heyetinden Murat Kaytaz ve Gürsoy Yalçın statta izledi.

Sarı kırmızılı takımın analisti olarak görev yapan yardımcı antrenör Murat Kaytaz ile scout ekibinden olan yardımcı antrenör Gürsoy Yalçın, iki takımın analizlerini tuttu. İkinci maçı da izleyecek olan teknik ekip, rakiplerinin zayıf ve iyi yönlerini çıkartacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Hasan (4 yıl önce)
    Biz sadece özellikle yurtdışında, Arjantinlerde, Avrupalarda gezer, tozar seyrederiz, el uşağı ise transfer bitirip, imza attırır, kampa katar oyuncuları,
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (4 yıl önce)
    Teknik heyete güven sonsuz ama eldeki malzeme 3. Sınıf teknik heyet 1.Sınıf olsa ne yazar malzeme kötü geçen yıl takımı taşıyan nerdeyse 1 oyuncusu dahi kalmamış ne quilherme si ne alexsic i ne kamara sı ne erhaç ı ne ademi takımın yarısı gitmiş gelen Su an fransa 2. Lig den kilolu bi genç bi kaç maçı var diğer ikiside konya nin kovaladiklari bu zihniyetle kulüp yönetilmez adamlar yatmış sorsan kulüp yönetiyoruz derler
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali ne üçüncü sınıfı beşinci sınıf .oyuncuları amatör ligden transfer etmişler . Çocukça yorumları bırakın .
    0
    0
    Yanıtla