SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ulaşıma Çözümümüz Var"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:24:12
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Fikret Şinasi Kazancıoğlu, Malatya’yı layık olduğu yere getirmek için vatandaşların vekaletini istediklerini söyledi.

Kazancıoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Battalgazi İlçesini ziyaret etti. İlçe esnaflarını ziyaret eden Kazancıoğlu, daha sonra vatandaşlarla bir araya geldi. 

Esnaf ve vatandaşların büyük ilgisi altında ziyaretlerini gerçekleştiren Kazancıoğlu, “Bu konu, bütün Malatya’nın hakkını verme konusudur. O yüzden görevi hak edene vermenizi istiyoruz” dedi. 

Kazancıoğlu, Malatya’yı layık olduğu yere taşımak istediklerini kaydederek, “Hak eden ve hakkı olan insanları göreve getirmekte bize farzdır. Bu anlamda desteklerinizi bekliyorum. Biz söz veriyoruz; helale haram getirmeyeceğiz. Sizlerin sesi olacağız. Yeter ki bir kere vekalet verin. Sizlerin sesini duymadılar. Sizlerde, “vakit gelir hesabını sorarım” dediniz. İşte o vakit, bu vakittir. İnanın o vakit, bu vakit. Hesabımızın peşine düşelim” ifadelerini kullandı.

“ULAŞIM SORUNU İÇİN ÇÖZÜMLERİMİZ VAR”

Malatya’nın öncelikli sorununun ulaşım olduğuna dikkat çeken Kazancıoğlu, “Şuan ki çevre yolu diye geçen yer çevre yolu değil. Altgeçitler şehri ikiye bölmüş. Yani çevre yolu olmaktan çıkmış. Malatya’nın sorunu diye başladığımızda, en son sorun olacak trafik, en başa geçiyor. Diğer sıkıntıların önüne geçmiş. Halbuki ulaşım, bir amaç değil araçtır. O araç olacak ki, insanlar amaçlara gitsin. Bu olmayınca vatandaşlar şehre girmeye eriniyor. Çok zaruri ihtiyaç olmadıkça evinden çıkmıyor. Onun için öncelikli mesele maalesef ulaşım. İnşallah bu sorun için kalıcı tedbirler alacağız. Alternatif toplu taşıma yok. Otopark yok. Böyle olunca vatandaşları çaresizliğe mahkum etmişler. Yer olmayınca yola ve kaldırıma park yapılıyor. Buda sakıncalı bir durum. Biz bunu kısa sürede rahatlatacak ve bu sorunu ortadan kaldıracak çözümlerimiz var. Kesinlikle mahallelere otopark getireceğiz. Ondan sonrada Malatya’nın ihtiyacı olan alternatif ulaşım yollarını kısa sürede hayata geçireceğiz. Ayrıca vatandaşa ucuz hizmet verecek toplu ulaşımı getireceğiz” şeklinde konuştu. 

“BATTALGAZİ’Yİ LAYIK OLDUĞU YERE GETİRECEĞİZ”

Kazancıoğlu, Battalgazi’yi layık olduğu yere taşıyacaklarını ifade ederek, “Şanıyla, şerefiyle, kültürüyle başımızın tacı, gönlümüzde taht kurmuş bir ilçemizdeyiz. Burası sadece Malatya için değil, Türkiye içinde en önemli yerleşim yerlerimizden birisi. Burası dünyanın bildiği ve takip ettiği bir yer. Burada yürekleri ve gönülleri zengin dostlarımızla görüştük. Esnaflarımızla bir araya geldik ve çok güzel geri dönüşler aldık. Battalgazi çok güzel bir Anadolu mozaiğini bağrında taşıyor. Burayı olması gereken yere taşımak boynumuzun borcudur. Buranın dünya görülmesi gereken yerler listesine girmesi gerekiyor. Bununla ilgili girişimlerin yapılması gerekiyor. Böyle bir talep ve müracaatın olmadığını üzülerek söylüyorum. Burayı süratle olması gereken yere getireceğiz” diye konuştu. 

Kazancıoğlu, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı da ziyaret etti. 

FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız