SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ünal Hoca'ya İnanıyoruz"

0
Güncellendi - 2018-11-21 20:59:56
A- A+ PAYLAŞ

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Haluk Şahin, bordo-mavililerin büyük maçlarda büyük oynadığını belirterek, Fenerbahçe maçını kazanıp ligdeki gerçek güçlerini ortaya koyacaklarını söyledi.

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Haluk Şahin, yerel bir televizyon programına takım hakkında açıklamalarda bulundu. Şahin, 4-0 kazandıkları Galatasaray maçının ardından taraftarların büyük bir yanılgı içine düştüğünü belirterek, "Trabzonspor bu yıl birinci olur, beşinci olur. Bu yıl bu sıkıntılara katlanmamız gerekiyordu. Önümüzdeki yıllarda ekonomiyi düzelterek, hem hedefe koşalım hemde altyapıdan oyuncu çıkartalım. Dışarıdan aldıklarımızla kaynaştıralım. Güzel bir harmanlama yapıp iyi bir takım çıkartalım" diye konuştu.

"Onur ve Burak konusunda aldığımız karara sahip çıkılmalı" 

Kadro dışı bırakılan oyuncular Onur ve Burak Yılmaz hakkında yönetim kurulunun aldığı karara sahip çıkılması gerektiğini söyleyen Şahin, "Delegelerimiz bize güvenmiş ve bizi yönetici seçtiler. Yönetimde bir karar aldı. Aldığımız bu karar yönetim kurulu kararı ile toplu olarak alınmıştır. Bu karara saygı duyulması gerekiyor. Bu konuyu da fazla uzatıp sürece daha fazla zarar verilmemesi gerekiyor. Onlarda bizim sözleşmeli oyuncularımız, bizim oyuncularımız o yüzden herkes bu karara saygı duysun" ifadelerini kullandı

"Trabzonspor büyük maçlarda büyük oynar" 

Haluk Şahin, Trabzonspor'un büyük maçlarda büyük oynadığını belirterek, "Yenersin, yenilirsin ama Trabzonspor kalıcıdır. Olabilecek her sonuçta taraftarlarımız takımlarına sahip çıksın. Çünkü bu kulüp bizim kulübümüzdür. Büyük maçlarda büyük oynarız, hiç kimse paniğe kapılmasın, taraftarlarımızın tüm desteğini takımımıza verecektir ve sonunda gülen Trabzonspor olacaktır. Fenerbahçe maçını kazanıp ligdeki gerçek gücümüzü göstereceğiz" şeklinde konuştu.

"Ünal hocaya inanıyoruz" 

Malatyaspor maçını hep beraber izlediklerini belirten Şahin, "3-4 tane gol pozisyonumuz var. Olsaydı Ünal hocayı göklere çıkartacaktık. Galatasaray maçından sonra en büyük hoca Ünal hoca, bunları yapmayalım. Ünal hocanın idmanlarını olsun, Slovenya'da gerçekleştirdiği kamp olsun, yakından izledim. Olumsuzluklara rağmen çok iyi bir kamp ve çalışma döneme geçirdik. Galatasaray maçında iyi hoca Malatyaspor maçında kötü hoca. Ünal hoca dersine çalışmış iyi bir arkadaşımızdır. İnanıyorum başaracaktır" dedi.

Trabzon, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız