SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Üniversitede Seçim Günü

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:01:44
Üniversitede Seçim Günü
A- A+ PAYLAŞ
İnönü Üniversitesi'nde yapılacak olan Rektörlük Seçimi'nin hazırlıkları tamamlandı. Seçim 14 Haziran Perşembe günü saat 13.00 ile 18.00 arasında üniversite yerleşkesindeki Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi'nin  Büyük Salonu'nda yapılacak. Seçimde 647 öğretim üyesinin oy kullanabilecek.
 
İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik yaptığı açıklamada,  “2547 sayılı Kanunun 13. maddesi uyarınca Rektör Adaylarının Seçimle Belirlenmesine İlişkin Usul ve Esaslara göre, Üniversitemizde rektör adaylarının seçimle belirlenmesi, 14 Haziran 2012 Perşembe günü 13:00-18:00 saatleri arasında Kongre ve Kültür Merkezi Büyük Salonunda yapılacaktır. Rektör Adaylarının Seçimle Belirlenmesine İlişkin Usul ve Esasların Oy Verme İşlemlerine ilişkin 8-a maddesinde, Rektör tarafından hazırlanan üniversite öğretim üyeleri listesinde ismi bulunan her öğretim üyesi kendisine imza karşılığı verilen mühürlenmiş pusulaya, bir tek adayın adı ve soyadını yazarak, mühürlenmiş bir zarf içine koyar ve seçim sandığına atar, oylama gizli yapılır, sayım ve döküm ise açık olarak gerçekleştirilir kuralı yer almaktadır. Bilgilerinizi ve seçimin başlayabilmesi için gerekli çoğunluğun sağlanması amacıyla 14 Haziran 2012 Perşembe günü saat 13:00’de Kongre ve Kültür Merkezi Büyük Salonunda hazır bulunmanızı önemle rica ederim" dedi.
 
Seçim için mevcut Rektör Prof.Dr. Cemil Çelik'in yanı sıra Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Kızılay ve Tıp Fakültesi’nde öğretim üyesi Prof. Dr. Süleyman Çaylı'da adaylığını açıklamıştı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız