SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Üst Geçitte İntihar Girişimi

0
Güncellendi - 2020-01-08 07:13:20
Üst Geçitte İntihar Girişimi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bunalıma giren bir şahıs, Çevre Yolu'ndaki yaya üst geçidinden  kendini boşluğa bıraktı. İtfaiyenin açtığı hava yastığının üzerine düşen şahıs hastaneye kaldırıldı.

Olay, saat 22.45 sıralarında Çevre Yolu  (Buhara Bulvarı) üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Sancaktar Mezarlığı mevkiinde bulunan üst geçidin demir korkuluklarına çıkan şahsı gören çevredeki vatandaşlar polis, itfaiye ve sağlık ekiplerini aradı. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri yolu araç trafiğine kapatarak şahsı bulunduğu yerden inmesi için ikna etmeye çalışırken, şahsın atlama ihtimaline karşı itfaiye ekipleri hava yastığı açtı.

Şahıs bir anda kendini boşluğa bıraktı. İtfaiyenin açtığı hava yastığının üzerine düşen şahıs, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • VAİZİN OĞLU (4 yıl önce)
    Herkes intihar etme sebebi olarak işi getirmiş götürmüş ekonomik sorunlara bilmem nelere bağlayıp bilinç altında siyasi propaganda yapma derdine düşmüş! Bırakın bu muhalefet ağızlarını! Yahu belki adamın psikolojik sorunları var belki işin altında ailevi sebepler var belki sağlık problemleri vardır bunları hiç düşünmeden ezbere sebepler üretiyorsunuz! Maşallah herkes her işin profesörü olmuş ve fikir beyan eder duruma gelmiş!
    0
    0
    Yanıtla
  • alınan asgari ücretle geçinebiliyor musun sen bana bunu söyle 2 cocuk okutan bir aileye bakan bir birey geçinebilir mi gardaş asgari ücretle 3 bin lira versen gene geçinemez allahtan korkmuyor musun imamların maaşına bir ton zam müftülere bir ton zam sonra başkanlara zam valilere bir ton zam fakat halka ? 300 tl zam oda işyerleri verecek güya 2300 tl yi nah verir kusura bakma sürekli yatıp kalkıp akp ye tapmak dısında bir misyonunuz yok anasını aglattiniz malatyanın daha ne istiyorsunuz malatyanın anası ağladı hemde borcu kaç katına çıktı ! Bu ülkede turgut özalın parkına hayvanat bahçesi diken zihniyet sizsiniz hayal dünyasında yaşamıyorsunuz 16 yıldır siz yönetiyorsunuz bu şehri yeter ! Sırf reis hatrına ümmetçilik kisvesiyle sürekli işe yaramaz insanları bu halk başkan yapıyor yeter artık !
    0
    0
    Yanıtla
  • Vaizin Oğlu (4 yıl önce)Hadi isimli kullanıcı yorumuna
    Aff buyur sesin gelmüyüürr..!
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI ROJDA (4 yıl önce)VAİZİN OĞLU isimli kullanıcı yorumuna
    Zaten herşeyi bir tek sen biliyorsun.Bu ülkede ekonomik kriz var bunu ne kadar senin gibi troller kabul etmese de. Dogalgaza elektriğe gelen zamlar , enflasyon oranı , ev kirası, işsizlik herşeyi ortaya koyuyor.Sen neyin hesabındasın.Vaizin oğlu altının gramı 300 lira.Sesin gelmiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • İrfan (4 yıl önce)
    Bakıyorumda herkes ekonomiye, işsizliğe sallıyor, hiç kimsenin aklına dünyanın bir imtihan yeri olduğu gelmiyor Allah aşkına artık kendimize gelelim. İnsan işsizde olur borçluda olabilir ama ya diğer taraftaki sonsuzluk. Herkes burda sallıyor, avmlerin önü sıfır araçlar ile dolu iken ilimizde bu kadar zengin var iken peki dinimizde farz olan zekatı neden kimse fakire vermiyor bu tarz durumlarda hemen ekonomi diyelim hemen işsizlik diyelim suçu bunlara atalım ama dünyanın bir imtihan yeri olduğu aklımıza hiç gelmesin devam edelim bakalım bu tarz yorumlarla nereye gideceğiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (4 yıl önce)İrfan isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen öyle kardeşim ağzınıza sağlık gayet doğru tespitlerle durumu özetlemişsiniz! Art niyetli olup öküzün altında buzağı aramamak lazım...
    0
    0
    Yanıtla
  • muhammed (4 yıl önce)
    Pahalılık, işsizlik,geçim derdi borçlar faturalar Allah yardımcısı olsun kardeşimizin
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (4 yıl önce)
    Malatyada intaar olmadığı gün yok .vekillerimizin dediği gibi malatya 2020'de şahlanacak.insanlar işsiz güçsüz.çarşı pazar boş insan kaynıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (4 yıl önce)Bülent isimli kullanıcı yorumuna
    intaar değil intihar denir kardeş...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ona mı takıldın kardeşim ya
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (4 yıl önce)
    Ülke ekonomik anlamda çok zorlu bir süreçten geçiyor. Eskiden ekonomik krizler en fazla bir yıl sürer ve normale dönerdi. Şimdi 2018 ortasında başlamasına rağmen ne zaman normale döneceğiz, bir işaret yok. Allah sonumuzu hayır etsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (4 yıl önce)
    Issizlik parasizlik sosyal sorunlar Allah sonumuzu hayır ede hic iyi gunler bizi beklemiyor bu kesin
    0
    0
    Yanıtla