SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Uyumlu Çalışma Verimi Artırıyor'

0
Güncellendi - 2020-08-05 01:12:24
'Uyumlu Çalışma Verimi Artırıyor'
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü, Mahalle Muhtarlarıyla koordineli çalışarak mahallelerin yol yenileme ve temizlik başta olmak üzere talep ve istekleri belli bir plan ve program halinde yerine getirilmesinde aktif rol oynuyor.

“MUHTARLARIMIZLA UYUMLU VE KOORDİNELİ ÇALIŞIYORUZ”

Yeşilyurt’taki yaşam kalitesini üst seviyeye çıkarmak adına mahalle muhtarlarıyla sürekli diyalog halinde olduklarını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Bekir Karakuş, “ Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çınar’ın talimatları doğrultusunda mahallelerimizi güzelleştirmek, eksikliklerini gidermek ve hemşerilerimizin temiz, ferah ve güzel alanlarda yaşamasına imkân tanımak adına çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Muhtarlık İşleri Müdürlüğümüzün gözetiminde mahalle muhtarlarımızla belli periyotlar halinde bir araya gelerek talep ve istekleri bire bir dinliyoruz, yatırımlarımız hakkında bilgilendirmede bulunuyoruz. Oldukça verimli ve güzel geçen toplantılarımızın sonucunda tüm yaşam alanlarımızdaki istekleri oluşturduğumuz çalışma takvimiyle yerine getirmekteyiz.Muhtarlık İşleri Müdürlüğümüz iletilen talepleri bir dosya haline getirip ilgili birimlere ileterek çalışmaların hızlanmasını sağlamaktadır.Yapılan görüşmelerin sonucunda mahallelerimizin başta temizlik olmak üzere sokakların çevre düzenlemesi, yeşil alanlarının bakımı, sulama kanallarının temizliği, ağaçların budanması, yolların yeniden düzenlenmesi, çöp konteynırlarının iç ve dış dezenfektesi, kavşak ve refüjlerdeki otların biçilmesi, çocuk oyun gruplarının hem temizlenmesi hem de tamiratları gibi hizmetlerimizi yerine getirmekteyiz. Bu güne kadar muhtarlarımızla uyumlu ve koordineli bir şekilde ilçemizde birçok hizmeti birlikte gerçekleştirdik. Aynı uyum ve işbirliği ile hem mahallelerimize hem de ilçemize hizmet etmeye devam etmekteyiz. Yeşilyurt’umuzu ortak akılla yönetmek için muhtarlarımızın görüş ve önerilerini öğrenmeye, buna göre hizmetlerimizi şekillendirmeye devam edeceğiz. Yaşam kalitesi yüksek bir Yeşilyurt’u gelecek nesillere emanet etmek adına bugünlerden ciddi adımlar atıyoruz. Mahallelerimizdeki taleplerin yerine getirilmesinde büyük bir özveriyle çalışan Muhtarlık İşler Müdürlüğümüz başta olmak üzere Fen İşleri, Park ve Bahçeler ile diğer mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız