SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Uyuşturucu Hap Satan Eczacıya Tutuklama

0
Güncellendi - 2018-09-04 17:21:25
Uyuşturucu Hap Satan Eczacıya Tutuklama
A- A+ PAYLAŞ

  • Narkotik operasyonlarında uyuşturucu ve uyarıcı madde, silah, kılıç ve kama ele geçirildi, 6 kişi tutuklandı

Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında 12 şüphelinin yakalandığı, 1'i eczacı 6'sının tutuklandığı açıklandı.

Emniyet Müdürlüğü'nden konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle:

"Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce; Uyuşturucu ile mücadele kapsamında TCK’nın 188/3. (Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti Yapmak), TCK188/6 Üretimi ve Satışı Resmi Makamların İznine bağlı olan Uyuşturucu ve uyarıcı özelliğe haiz hap Satmak ve TCK’nın 191. maddesinden (Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak) suçları ile ilgili olarak 24.08.2018 – 31.08.2018 tarihleri arasında İlimiz genelinde yapılan çalışmalarda;

İlimiz genelinde 6 ayrı yakalamada toplam 1 kg. 334 gram Esrar maddesi, 31 gram sentetik kannabinoid maddesi, 161 adet uyuşturucu madde etkisi doğuran kontrole tabi hap, 31 kök kenevir bitkisi, 15 adet Ecstasy hap ile ayrıca 6136 SKM kapsamında, 2 adet tabanca, 1adet av tüfeği, 33 adet tabanca fişeği, 25 adet av fişeği, 2 adet kılıç, 2 adet Kama ele geçirilmiştir.

Olaylarla ilgili olarak toplam 12 şüpheli şahıs hakkında yasal işlem yapılmış, ilimiz Yeşilyurt ilçesinde faaliyet gösteren ve uyuşturucu madde etkisi doğuran kontrolle tabi hap satışı yaptığı tespit edilen biri eczane sahibi olmak üzere 6 şüpheli tutuklanmış, 2 şüpheli Adli Kontrol hükümleri uygulanmak üzere serbest kalmış, 4 şüpheli şahıs hakkında adli işlemler devam etmektedir."

Bülten- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

Narkotik operasyonlarında ele geçirilen malzemeler

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • cengiz (5 yıl önce)
    Hadi diyelimki eczane ismini açıkladılar, ya adam suçsuz olup beraat ederse ne olacak? Ön yargılı olmayın arkadaşlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Eczacının ismi ve eczanesi niçin açıklanmıyor.İbret için açıklanmalıdır.Ailemizi ve çocuklarımızı gönderdiğimiz Eczane olabilir.Niçin böyle insanları koruyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (5 yıl önce)
    Söz konusu Eczacı ve Eczanenin deşifre edilmesi gerek, oysa Yeşilyurt geniş bir alan, hangi eczane bilinmez, Acele açıklayınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (5 yıl önce)
    Elin adamı,vergi kaçakçılarını,uyuşturucu ticareti yapanları milletine ibret olsun diye aleme bayrak yaparlar.Bizdede Kişiler, saklanır.Gizlenir.Şimdi sormak lazım.Bu olayları Nasıl engelleyeceksiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • sezgin (5 yıl önce)
    Eczane si varsa bunun ismini de yazın kimse alışveriş yapmasin..
    0
    0
    Yanıtla
  • Kenan Karakaş (5 yıl önce)sezgin isimli kullanıcı yorumuna
    Çok doğru katılıyorum aynen
    0
    0
    Yanıtla
  • yerlisi (5 yıl önce)
    ellerinize sağlık ALLAH razı olsun yakalayanlardan
    0
    0
    Yanıtla