SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Baruş Çarşı Esnafını Ziyaret Etti

Vali Baruş Çarşı Esnafını Ziyaret Etti
A- A+ PAYLAŞ

Vatandaş ve esnafların sorun, talep ve önerilerini dinlemek üzere esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sık aralıklarla tekrarlayan Vali Baruş, Sebze, Kasap ve Balık Pazarında faaliyet gösteren esnafları tek tek gezerek hasbihal etti.

Esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunan Vali Baruş, vatandaş ve esnafların sorun ile taleplerini dinledi.

Vali Baruş’un ziyaretinden duydukları memnuniyetleri dile getiren esnaflar, kendilerini işyerlerinde ziyaret ederek sorun ve taleplerini bire bir dinlenmesinden dolayı teşekkürlerini sundular.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Taksici Erol (2 yıl önce)
    Maşallah sayın valimize sürekli halkın içinde neredeyse hergün görüyoruz kendisini vatandaşa çok yardımcı oluyor sağolsun varolsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • haluk cetinoglu (2 yıl önce)
    Valimizin ayakkabıcıyla konuşmasındaki amcamız o esnaflar içinde en beyfendi en saygılı işini hakkıyla yapan ustalarımızdan görünce çok memnun oldum kendisini
    %100
    %0
    Yanıtla