SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali 'Kritik' Kar Bölgelerini Ziyaret Etti

0
Güncellendi - 2020-01-07 02:12:35
Vali 'Kritik' Kar Bölgelerini Ziyaret Etti
A- A+ PAYLAŞ

Vali Aydın Baruş, özellikle yüksek kesimlere yağan kar yağışı etkisini sürdürürken, ilçe ve köylerin yollarının kapanmaması ve vatandaşların mağduriyetlerinin en aza indirilmesi amacıyla karayolları bakım evlerini ziyaret ederek yerinde incelemelerde bulundu.

İlk olarak Hekimhan Karayolları Şube Şefliğine geçen Vali Baruş’u burada ilçe kaymakamı Ahmet Özdemir, Karayolları 81. Şube Şefi Erkan Erkmen ve personeli karşıladı. Öncelikle bakım evini inceleyen Vali Baruş, Hekimhan-Sivas yolu ve köy yollarının durumu hakkında bilgi aldı. Kar nedeni ile çalışmaların devam ettiği Hasançelebi-Sivas yoluna geçen Vali Baruş ve beraberindekiler buradaki çalışmaları incelediler. Hasançelebi Jandarma Uygulama Noktasını ziyaret eden Vali Baruş, görev yapan personel ile bir süre sohbet ederek uygulama ile ilgili bilgiler aldı.

Daha sonra Hekimhan İlçesine bağlı Hasançelebi beldesindeki köy kahvesini ziyaret ederek burada vatandaşlar ile hasbıhal eden Vali Baruş, Hekimhan İlçe girişinde bulunan uygulama noktasını ziyaret ederek kolluk kuvvetlerine görevlerinde başarılar dileyerek buradan ayrıldı.

Karayolları 81. Şube Şefliği Pütürge Karayolları Bakım Evine de ziyarette bulunan Vali Baruş’u Pütürge Kaymakamı Recep Aydın, Karayolları 81. Şube Şefi Erkan Erkmen ve personeli karşıladı. Kubbe Geçidinin ve Pütürge İlçesine bağlı köy ve mezra yollarının durumu hakkında Şube Şefi Erkan Erkmen ve görevlilerden bilgiler aldı.

Karayolları Bakım Evleri ziyaretleri esnasında yoğun karlı günlerde ve yolların buzlanması durumunda personelin alacağı tedbirler, iş makinaları, araç ve gereçler hakkında detaylı bilgi alan Vali Baruş, bakım evlerinde görevli personelin karla mücadele çalışmalarında başarılar diledi.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Pütürgeli (4 yıl önce)
    Şu tüneli yapın artık siz de kurtulun biz dee!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Mamozeki (4 yıl önce)
    Kolay gelsin.Artık Doğanyol ve Pütürge ye tünel şart oldu.Sesimizi duyun artık.Makus talihinden kurtulsun artik bu ilçeler.Emeğinize sağlik ilgileniyorsunuz.Ama yılların çileside bitsin artık
    0
    0
    Yanıtla