SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Yazıcı Akçadağ'da Ziyaretlerde Bulundu

Vali Yazıcı Akçadağ'da Ziyaretlerde Bulundu
A- A+ PAYLAŞ

Vali Ersin Yazıcı, 6 Şubat depremlerinden sonra Malatya'nın depremden en çok etkilenen yerlerinden biri olan Akçadağ ilçesini ziyaret etti. 

Akçadağ Hükümet Konağı toplantı salonunda, acil ihtiyaçlar, depremin yol açtığı hasarlar ve yapılmakta olan çalışmaların ele alındığı bir toplantı düzenlendi. 

Vali Yazıcı'ya ziyaretleri esnasında; Akçadağ Kaymakamı Adem Topaca, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Katip Çiçek, Afet ve Acil Durumlar İl Müdürü Mustafa Türker ve TOKİ yetkilileri eşlik etti. 

Vali Yazıcı, Akçadağ merkezinde faaliyette bulunan esnaf ve vatandaşlara ziyarette bulunarak vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. 

Yazıcı, Akçadağ YİBO Konteyner Kentte ikamet eden depremzede vatandaşlarımıza ziyarette bulunduktan sonra, 06. Şubat'ta, Elazığ’da Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremde enkaz altında kalarak Şehit olan polis memuru Halit Baydoğan’ın ailesini YİBO konteyner kentte, 1979'da  Bingöl İli Genç İlçesinde Şehit olan P.Er. Alper Güde’nin ailesini ise Kültür Konteyner Kentte ziyaret etti. 

Şehit ailelerine baş sağlığı dileyen Vali Yazıcı, Şehit aileleri ve yakınları ile bir süre sohbet ettikten sonra, taleplerini dinledi.

Vali Yazıcı, İlçe ziyaretleri sırasında depremzede vatandaşlarımız için yapımı devam eden 310 adet Kalıcı Konutun yapıldığı Kültür Mahallesinde ve 500 adet Kırsal Konutun yapıldığı Bahri Mahallesinde inceleme yaparak TOKİ yetkililerinden bilgi aldı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • abdullah kelleci (8 ay önce)
    alışık olmadığımız bi durum Sayın valimizin halkın içinde olması,normal vatandaş gibi giyinmesi,kaldırımlarda bir valiyi vatandaşla konuşur görmeğe pek alışık değiliz. Resimlerde görüldüğü gibi ziyaret edilen makama otura bilecek pozizyonda olmasına ramen tevazzu ile misafir gibi oturması...Teşekkür ederim devletimin yanımda olduğunu hissettirdiniz bana
    0
    0
    Yanıtla
  • Volkan (8 ay önce)
    Geggelerle sohber fazla etme valim. Nasıl olsa bu sene kayısı hiç yok derler
    0
    0
    Yanıtla
  • Kazım (8 ay önce)
    Sayın valimiz akşam şehir merkezinde gezmiyor mu acaba? Yanmayan sokak lambalarını, tehlike saçan enkazları, hoyratça yapılan yıkımları hiç mi göremiyor. İlçeleri tanırken merkezdeki problemleri yani sadece yoldan geçerken , camdan bakarken görülebilecek bu sıkıntıları neden çözmüyorlar?
    %100
    %0
    Yanıtla