SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Verimli ve Güzel Bir Ziyaret"

0
Güncellendi - 2018-09-18 03:33:55
A- A+ PAYLAŞ

Anadolu Dağcılık ve Doğa Sporları Derneği Malatya’da bir dizi temas ve ziyaretlerde bulundu. 20 kişilik ekibi Malatya’nın tarihi ve kültürel yerlerini ziyaret ederek, bilgiler aldı.

Anadolu Dağcılık ve Doğa Sporları Derneği, 20 kişilik bir ekiple Malatya’da ziyaretlerde bulundu. Anadolu Dağcılık ve Doğa Sporları Derneği’nin Malatyalı faaliyet koordinatörü Serpil Düzcü Oral’ın düzenlediği organizasyon kapsamında Malatya’ya gelen ekip, ilçeleri ziyaret etti.

Malatya Sanat Sokağı’nı gezen ekip, 5 bin 500 yıllık geçmişe sahip tapınağı ve birçok figürün işlendiği sarayıyla Anadolu topraklarının zengin tarihi kültürünü yansıtan Arslantepe Höyüğü’nü ziyaret etti. Anadolu Dağcılık ve Doğa Sporları Derneği üyelerine Arslantepe ziyaretinde Araştırmacı-Yazar Celal Yalvaç, Malatya Kültür ve Turizm Şube Müdürü Ali Cengiz ile İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Şube Müdürü Nezir Kızılkaya da eşlik etti.

Malatya mutfağından da yöresel lezzetler tadan Anadolu Dağcılık ve Doğa Sporları Derneği üyeleri, Arapgir Kanyonunda yürüyüş yaptı.

Anadolu Dağcılık ve Doğa Sporları Derneği’nin Malatyalı faaliyet koordinatörü Serpil Düzcü Oral, Malatya ziyaretinin oldukça verimli ve güzel geçtiğini ifade etti.

Dernek üyelerinin Malatya’yla ilgili önemli bilgiler edindiğini belirten Oral, “Bizim için verimli ve güzel bir ziyaret oldu. Malatya’nın tarihini yakından inceleme imkanı bulduk. Arslantepe Höyüğü ziyareti bizim için çok güzel geçti. Ayrıca Arapgir’de kanyon gezisi düzenledik. Bu gezide oldukça güzel geçti. Geziye katılan arkadaşlarımız son derece memnun olduklarını ifade ettiler. Şimdilik Malatya’ya veda ediyorlar ancak bir daha gelmek için söz aldık” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • TURGUT ÖZMÜŞ (5 yıl önce)
    Malatyamızın tanıtımına gönül veren herkese sonsuz teşekkürler,Sayın Ali CENGİZ hocam ; Yine bir etkinlik ve her zaman olduğu gibi sizlerin katkıları çok büyük, emeğinize ve yüreğinize sağlık, Siz Malatyamızın gönüllü elçisi ve tanıtımına çok emekleriniz var.Hep varolun sağolun.
    0
    0
    Yanıtla