SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Videolu Çağrı: "Haydi Vodafone Arena'ya.."

A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’da futbolcular, Denizlispor maçı öncesi bir video çekerek, taraftarları İstanbul’da oynanacak olan karşılaşmaya beklediklerini ifade ettiler.

Sarı kırmızılılar, ligin 20’nci haftasında bugün Denizlispor ile İstanbul Beşiktaş Vodafone Arena’da karşı karşıya gelecek. Malatya İnönü Stadı’nın zemininin futbol oynamaya elverişli olmaması nedeniyle İstanbul’da oynanacak olan karşılaşmaya taraftarların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Ligde en kritik karşılaşmalardan birisini Denizlispor ile oynayacak olan Evkur Yeni Malatyaspor’da futbolcular bir video çekti ve sosyal medyada yayınladı. Taraftarları zorlu karşılaşmaya davet eden futbolcular, bir anlamda üç puanın da sözünü vermiş oldu.

Defans oyuncusu Sadık Çiftpınar, ‘Haydi Malatyalılar, Şampiyonluk için Vodafone Arena’ya’, Azubuike, ‘Haydi Malatyalılar Vodafone Arena’ya’, defans oyuncusu Yiğitcan Erdoğan, ‘Haydi Malatyalı hem şehrine hem takımına sahip çıkmaya, Beşiktaş Vodafone Arena’ya’ dedi.

Takım kaptanı Sedat Ağçay ise ‘Haydi Malatyalılar Vodafone Arena’ya, takımına sahip çıkmaya’ dedi. Orta saha oyuncusu İrfan Başaran, ‘Haydi Malatyalılar Vodafone Arena’ya’, forvet oyuncusu Eren Tozlu, ‘Haydi Malatyalılar Vodafone Arena’ya’, defans oyuncusu Murat Akça, ‘Haydi Malatyalılar Vodafone Arena’ya, Amutu, ‘Haydi Malatyalılar Vodafone Arena’ya’ dedi.

Takımın Malatyalı sol bek oyuncusu Osman Fırat da ‘Haydi Malatyalılar, Malatya’mız için Vodafone Arena’ya derken, yeni transfer Ayite, ‘Haydi Malatyalılar Vodafone Arena’ya, Sunday Mba, ‘Haydi Malatyalılar Vodafone Arena’ya, kaleci Ertaç Özbir, ‘Haydi Malatyalılar Vodafone Arena’ya, ‘Pereira, ‘Haydi Malatyalılar Vodafone Arena’ya diyerek, yapılan çalışmada yer aldı.

Takımın yeni transferlerinden Ferhat Kiraz, Dialiba, Ahmet Aras, Sezer Özmen ve bütün futbolcular ‘Haydi Malatyalılar Vodafone Arena’ya sloganına destek verirken, teknik ekipte bu çalışmada yer aldı.

Videonun sonunda konuşan Evkur Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü İrfan Buz, “Haydi Malatyalılar Vodafone Arena’ya. Sizleri bekliyoruz, sizleri seviyoruz. Sizlerle birlikte inşallah 3 puanı alacağız” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • caner (7 yıl önce)
    Ben biletimi aldım ama sistemden tribün boş yer durumuna baktığımda orta kısımdaki tribünler hariç boş görünüyor şu saat itibariyle. Yoğun ilgi olabilecek mi gerçekten? Maç günü alınabiliyor mu passolig/bilet ??
    0
    0
    Yanıtla
  • 44mlty44 (7 yıl önce)
    insallah 3 puan..insallah..
    0
    0
    Yanıtla
  • fk (7 yıl önce)
    malatyadan daha çok rağbet olur istanbulda
    0
    0
    Yanıtla