SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Voleybol Hakem Sınavı Sonucu

0
Güncellendi - 2019-07-04 04:05:48
Voleybol Hakem Sınavı Sonucu
A- A+ PAYLAŞ

Voleybolda, 2019-2020 sezonu hakem klasman belirleme sınav sonuçları belli oldu. Buna göre, Malatya'dan Eyüp Şahin, Furkan Salduz ve Emre Girgin B klasmanı, Erhan Horasan, Adem Bulduk, Emrah Koç, Mustafa Yalkı, İlhan Uğur ve Nazmi Zeren C klasmanından düdük çalacak.

Türkiye Voleybol Federasyonu, 29 Haziran'da Ankara'da 2019-2020 sezon öncesi hakemlere yönelik klasman belirleme sınavını gerçekleştirdi. Klasman sınavında başarılı olan hakemler yeni sezonda müsabakalarda görev yapacak.

Klasman hakemleri sınavı sonucunda Malatya'da Eyüp Şahin, Furkan Salduz ve Emre Girgin B klasmanı, Erhan Horasan, Adem Bulduk, Emrah Koç, Mustafa Yalkı, İlhan Uğur ve Nazmi Zeren ise C klasmanı oldu.

Sınava katılıp, belirtilen klasmanlar için yeterli puanı alamayan hakemler 2019-2020 sezonunda “Klasman Dışı (KD)” sayılacak.

Sınava katılıp, “Klasman Dışı (KD)” kalan hakemler, 2019-2020 sezonunda sadece illerinde; mahalli lig, özel turnuva ve okul maçlarında Baş, Yardımcı, Masa ve Çizgi Hakemliği; Federasyon maçlarında ise sadece masa ve çizgi hakemliği yapabilecek.

2019-2020 sezon öncesi hakem ve gözlemci gelişim-bilgilendirme seminerine klasmana kalan hakemler davet edilecek.

Yapılan yazılı sınava katılmayan hakemler ise; 2019-2020 sezonunda vize ücreti yatırıp sadece illerinde yapılan mahalli lig, özel turnuva ve okul maçlarında Baş, Yardımcı, Masa ve Çizgi Hakemliği yapabilecek; Federasyon müsabakalarında ise sadece masa ve çizgi hakemliği yapabilecek.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız