SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yapımı 9 Yıl Süren Cami Açıldı

0
Güncellendi - 2017-05-27 02:47:36
Yapımı 9 Yıl Süren Cami Açıldı
A- A+ PAYLAŞ

Darende ilçesinde 2008 yılında yapımına başlanılan Çınar Merkez Camisi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Minareli ve kubbeli yapısıyla kırsalda yapılan en yeni cami özelliği taşıyan Çınar Camisinin açılışı öncesi Kur'an-ı Kerim okundu.

Çınar Mahallesi sakinleri tarafından yaptırılan caminin açılış törenine katılan Malatya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Alican Bozkurt burada yaptığı konuşmada, camilerin önemine değindi.

Darende Müftü Vekili İbrahim Ateş de Türkiye'de 88 bine yakın caminin olduğunu aktararak, şunları ifade etti:

"Diyanet İşleri Başkanlığımız insanın olduğu her mezra ve mahallede görevli bulundurmak için büyük bir gayret gösteriyor. Müslümanın hayatında camiler vazgeçilmez mekanlardır. Okunan hutbe ve vaazlarıyla bir mekteptir, kılınan namazları ve yapılan dualarıyla bir mabettir. Tutulan saf düzeniyle birlik ve beraberliğin en üst düzeyde temsil edildiği yerdir. Buradaki vatandaşlarımız göstermiş olduğu dayanışma hepimiz için en güzel örnektir."

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • MEHMET (6 yıl önce)
    hayırlı olsun emek verenlerden RAHMAN VE RAHİM OLAN YÜCE ALLAH IM RAZI OLSUN .RAMAZAN AYIMIZ MÜBAREK OLSUN ES SELAMÜN ALEYKÜM VE RAHMETULLAHİ VE BERAKETÜHÜ.
    0
    0
    Yanıtla