SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Arapgir Garajı Rahatlatacak

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:00:25
Yeni Arapgir Garajı Rahatlatacak
A- A+ PAYLAŞ
Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Salköprü mahallesinde yapımı devam eden Yeni Arapgir garajında incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
 
İnceleme gezisine Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Atay, Alican Bozkurt ve bazı daire müdürleri ile Salköprü Mahallesi Muhtarı Mehmet Dönmez katıldı.
 
İnceleme gezisi sırasında yapımı devam eden garaj ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Çakır, Yeni Arapgir Garajı’nın bölgedeki trafiği rahatlatacağını söyledi. Çakır, “Malatya trafiğini rahatlatmak adına Doğu Garajı ve Arapgir Garajı inşaatları devam ediyor. Yeni Arapgir Garajı, Malatya’nın kuzeyinde bulunan; Arapgir ve Kuluncak ilçelerinin yanı sıra, Hekimhan civarındaki beldelerimiz ile Darende’ye bağlı Ayvalı Beldesi toplu taşıma araçlarına hizmet verecek. Yeni garajın hizmete girmesiyle birlikte vatandaşlarımız daha rahat ve kaliteli ulaşım imkanına kavuşacaklar” dedi.
 
Garajın yaklaşık 5 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulduğunu belirten Başkan Çakır, “Bu garajımızda 24 iş yeri var. Mevcut Arapgir Garajı’nda hem yerin dar olması hem de işyerlerinin yetersiz olması nedeniyle, esnaflarımız ve vatandaşlarımız sıkıntı yaşıyordu. Yeni garajın hizmete girmesiyle bu sorunlar ortadan kalkmış olacak” diye konuştu.
 
Başkan Çakır, Yeni Arapgir Garajının alt tarafındaki Sanayi yolunun geçen yıl yapıldığını belirterek, Geçtiğimiz haftalarda başlanan Çarmuzu yolundaki genişletme çalışmaları ile birlikte buradaki trafik akışının da önemli ölçüde rahatlayacağını kaydetti.
 
Salköprü Mahallesi Muhtarı Mehmet Dönmez de çalışmalardan dolayı Başkan Çakır’a teşekkür ederek, “Gerçekten şu ana kadar 3 belediye başkanıyla çalıştım; herkes birtakım vaatlerde bulundu, ama kimse bir çivi çakmadı. Gözle görülür vaziyette buradaki hizmetler ortadadır. 50 yıldır Sanayi Caddemiz var. Ama adı caddeydi. Hamdolsun, şimdi herkes orayı görüyor. Yine Turgut Temelli Caddesi’nde yapılan hizmetleri de herkes görüyor” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız