SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Kaymakam Göreve Başladı

0
Güncellendi - 2020-07-28 19:28:12
Yeni Kaymakam Göreve Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Arguvan ilçesine atanan Kaymakam Gökhan Dolaş, yeni görev yerinde başladı.

Kaymakam Dolaş’ı, İlçe Emniyet Amiri Mehmet Yıldırım ilçe Jandarma Komutanı Ali Ayva diğer ilgili ve yetkililer karşıladı.

Kaymakam Gökhan Dolaş, Arguvan Kaymakamlığı makamına oturduktan sonra yaptığı açıklamada, ilçe halkıyla her daim istişare halinde bulunacağını belirterek, “Türkü diyarı Arguvan ilçesinde göreve başlamaktan çok mutluyum. İnşallah vatandaşlarımızla beraber ilçemiz için güzel hizmetler yapmaya çaba göstereceğiz. Vatandaşın erişebileceği, bizim vatandaşa ulaşacağımız hizmetlerle Arguvan’a kaliteli, güzel işler yapmaya çalışacağız inşallah” dedi

Kaymakam Gökhan Dolaş, 1989 tarihinde Adıyaman’da doğdu. İlk, Orta ve lise öğrenimini Fatih İlköğretim Okulu ve Adıyaman Anadolu Lisesinde Tamamladı. 2013 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. 1,5 yıl Maliye Bakanlığında Maliye Uzman Yardımcısı olarak çalıştı. Kaymakamlık mesleğine intisap ettikten sonra Gaziantep-İslahiye ve Nevşehir-Avanos ilçelerinde Kaymakam refikliği stajı; Mülkiye Teftiş Kurulunda teftiş stajı, Uşak-Karahallı, Yozgat-Çekerek ve Eskişehir-Mahmudiye ilçelerinde vekalet stajı yaptı. İngiltere-Leicester şehrinde 8 ay süreyle dil eğitimini tamamladı.

Arguvan ilçe kaymakamı olarak atanan Gökhan Dolaş, evli ve bir çocuk babası olup iyi derecede İngilizce biliyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız