SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Rektör (Eli Cebinde Olan Değil) Konukevi'nde İnceleme Yaptı

0
Güncellendi - 2019-02-21 05:28:57
Rektör (Eli Cebinde Olan Değil) Konukevi'nde İnceleme Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay üniversite içerisinde inşa edilen ‘Mehmet Şahin Nalbant Konukevi’ ile ilgili çalışmaları yerinde izledi.

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, 101 odalı Mehmet Şahin Nalbant hasta ve hasta yakınları konukevinin bir iki hafta içerisinde açılışa hazır olacağını ifade ederek, "İnşallah Cumhurbaşkanımız Malatya’ya geldiğinde açılışını yapacağız. Şimdi bir taraftan giriş ve çevre düzenlenmesi yapılıyor diğer taraftan da odaların içerisine yataklar, televizyon ve buzdolabı yerleştiriliyor. Kazan dairesinin malzemeleri geldi orası yapılıyor. Burada iki haftalık iş var iki hafta sonra hazır hale gelecek" İfadelerine yer verdi.

İnönü Üniversitesi tarafından başlatılan ‘Askıda oda’ projesi ile ilgili de bilgiler veren Rektör Kızılay, "Askıda Oda projesi, burada ücretsiz kalan konuklarımızın oda ücretini hayırseverlerden aldığımız bir projedir. İnönü Üniversitemizin vakfında Askıda Oda hesabımız var. Bu hesaba hayırseverlerimiz ne kadar hayır yapmak istiyorlarsa yatırıyorlar. Burada kalan kendi ücretini ödemekten zorlanan misafirlerimiz ve konuklarımıza oradan ödeme yapıyoruz. Zaten burada kalan konuklarımızın yüzde 40’ı ücretsiz kalıyor. Sabah kahvaltısı ve akşam yemeği dahil olarak 10 Lira aldığımız hasta grubumuzda konuklarımızın 10 Lirayı da karşılaması mümkün değil. Onları da sayarsak yarısından çoğuna destek veriyoruz" diye konuştu.

iha- malatyahaber.com

FOTOĞRAF: İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ahmet Kızılay (sağda öndeki) ve Genel Sekreter Prof.Dr. Hakan Erkuş ( önde eli cebinde olan) ile bazı rektör yardımcıları konukevinde incelemede.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

116 yorum yapılmış

  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Malatya haberi sürekli takip eden birisi olarak yayın ekibini Hakan ERKUŞ bey hakkında böyle bilip bilmeden haber yaptıkları için kınıyorum.Bir Malatyalı olarak gecesini gündüzüne katıp hizmet eden Hakan ERKUŞ' a hizmetleri için Allah razı olsun diyor ve teşekkür ediyorum.Anlaşılan Malatya haber şer odaklarının oyununa gelmiş görünüyor.Meyveli ağaç taşlanır misali şer odaklarının işine gelmediği için Hakan ERKUŞ' yorumlarda gördüğüm kadarı ile organize olunarak baya taşlanmış bulunuyor.Hakan hocam sen dik dur mazlumların, garibanların duası sana yeter.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Turkuaz (5 yıl önce)
    Bir vesikalının uşağıyım hâlâ ben. Delikanlı ve karakterli biri olmadığım için meşrebim gereği ancak buralardan naylon kimlikle çemkiririm.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turkuaz (5 yıl önce)
    Ben vesikalı bir validenin çocuğuyum, duyururum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (5 yıl önce)
    Üniversitede çalışan bir memır olarak harbi konuşmak gerekirse üniversitenin durumu hiç iyi degil yönetim sınıfta kalmış.işler aksıyor elaman eksigi çok bütün herşeyi hastaneyle ilgileniyorlar. Rektör iyi bir insan ama yanındaki zat çok kişinin ahını aldı. Zaten hastane demiyorum orda çalışan temizlikçisinden hastabakıcısına kadar hayattan sogumuşlar işler yüzünden eleman eksikliği hat safhadaymış.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alican (5 yıl önce)
    İnanın bana bende dahil bütün işçiler üniversite hastane dahil hiçbirimiz yönetimden memnun degiliz. Çalışma saatleri arttı. Mesaiye kalanlar oluyor para vermiyorlar. Hele hastane tarafı daha berbat işçiler isyanda saglık kurumlarında çalışanlar 7.5 saat çalışması lazımken bunlar temizlik işçilerini daha fazla çalıştırıp mesai vermiyorlar. Yaptıkları suç yazık günah
    0
    0
    Yanıtla
  • Hayat (5 yıl önce)
    Bende dahil bu hakan erkuştan razı degiliz.. O görevi bitince o kadar kendine düşman edindi. Kendi düşünsün insanlara hakaret aşağılama nasıl olur. Ozaman görür
    0
    0
    Yanıtla
  • akis (5 yıl önce)
    Elleri cebinde olan birkişi değil ki!
    0
    0
    Yanıtla
  • ender (5 yıl önce)
    Malatya'daki işsizlik sorunu acilen çözülmeli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahmut (5 yıl önce)
    Vallaha yorumlar inönünün artık personelin değişmesi lazım hakan erkuş ve rektör en başta ..
    0
    0
    Yanıtla
  • SEHER KAMER (5 yıl önce)
    Rektörün kim olduğunu malatya'da yaşayan herkes bilir bilmeyende merak ederse öğrene bilir. yazıyı yazanın iyi niyetli olmadığını düşünüyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Gözlemci (5 yıl önce)
    Hakan Erkuş bir kez bile üniversitede makamından çıkıp çevreyi gezmiş mi acaba?. Çevre pislik için de logarlar tıkalı, yağmurlar başlayınca suların akacağı yer yok. Hastan zaten pislik içinde. Çevre temizliğini bile yapamıyorlar... Üniversite yönetiminin tek yaptığı iş kampüsde yetişmiş ağaçları kesmek. Dikili olnalara zaten bakan yok. Bari yetişmişi kesmeyin. Şimdi de yol yaptıkları yerde yüzlerce ağaç kesmeye hazırlanıyorlar. Biz ondan farklı düşünsek de İşerin tıkır tıkır yrüdüğü Fatih hoca dönemini özlemle arıyoruz malesef. Sayın Rektörüb nu yorumları dikkate alacağını umuyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ülkem ve Malatyam (5 yıl önce)Gözlemci isimli kullanıcı yorumuna
    Yorumunuz güzel. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovuyorlar. İnsanoğlu geçmişini çabuk unutuyor. kampüsün 30 yılını film yapsınlar aklı başında yönetici bu yönetimi yargılar. Sadece bilimselliğe baksalar yeter.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bir ögretim görevlisi olarak gözümle gördüm bir işçiyle ugraşıyorlardı. Gariban işçi nede çalışkandı.sınıflara tertemiz bakıyordu.. Çocuğun kadrosunu yedikleri gibi çalışan adamı hastaneye gönderdiler.. Kaç tane işçiyi hastaneye yollamışlar.. Tabi etraf kirlenir..
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (5 yıl önce)
    rektör bey çok düzgün iyi niyetli bir insan ama yanındaki insanlar hiç masum değiller.
    0
    0
    Yanıtla
  • yücel (5 yıl önce)
    HABER AMACINA ULAŞMIŞ
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakkı (5 yıl önce)
    Yine malatyahaber yine boş beleş haber .yapacak haber bulamayıp şimdide insanları karalama politikası .ben bu sayfayı bakayım yine ne saçma haber yapılmış diye acıyorum ve gülüyorum .
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakkınıveren (5 yıl önce)Hakkı isimli kullanıcı yorumuna
    Malatyahabere boş beleş diyorsun ama sayfayı incelemektende geri kalmıyorsun ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (5 yıl önce)
    Fitne,fesat,önyargı ve bunu cok sevdiğim ve değer verdigim işine ve çevresine saygılı kişiye karşı yapanlar doğru duvar yıkılmaz bunu bilin...Hakan hoca hasta halde gelmiş görevine istese izinde alırdı ama yinede almadan hizmet etmek istemis tabi sizde haklısınız meyveli ağaç taşlanır...Malatya haber attığın başlıktan ötürüde seni kınıyorum...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ülkem ve Malatyam (5 yıl önce)
    Bir habere bu kadar yorum. Malatya harikasın ya. Demek ki okumaya başlamışız. Daha çok okursak bilimin ne olduğunu anlar ve bu haberin önemini daha çok anlarız. Bilim saygıdır, bilim sabırdır, bilim Rabbimindir, bilim herşeydir. Bilim insanlık için yapılır. Bu haberde olamayan tek şey bilimdir. Bu haberin özeti Rabbim derki Bana KUL hakkı ile gelmeyin. Arif olan anlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Adem aydos (5 yıl önce)
    Bilmiyormusunuz inönü Üniversitesini Genelsekreterin Yönettiğini.Yav Nasıl bilmiyorsunuz.Allah Aşkına.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya_44 (5 yıl önce)
    Üniversitede eğitimin e si bile Yok gerçekten artık bu yönetim yıllar öncesini aratıyor. Artık insanlarla uğraşmayı ekmekleriyle oynamayı kul hakkına girmeyi bıraksanız keşke ve biraz üniversitenin eğitimine baksanız böyle haber baslıklarıylada karsılasmazdınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih Hilmioğlu dönemini ne kadar da özlemişsiniz. Anlaşılan üniversitedeki zulümlerin bitmesinden rahatsızsınız. haklılık payınız varsa iddia ettiğiniz haksızlıkları gündeme getiriniz. gereksiz şeylerle milleti uğraştırmayın. bu arada siz, Türkiyeyi hala eski Türkiye olarak görüyorsunuz. Hani manşetlerle iktidarı indirip başkalrını iktidara getirdiğinz Türkiye. Artık o eskide kaldı. Üniversitede varsa bir sıkıntı, yargı yolu açık. Bugünkü iktidar da kurumunda yanlışlıkların olmasını istemez. Elinde delilin varsa sun. İcabına bakarlar. Ama çamur at izi kalsın politikası eski Türkiyede vardı.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyali (5 yıl önce)
    İnönü de bilim bitti.Yorumlara bakilirsa Hakan erkuş üniversitede sevilmeyen bir tip .Neden girevde?
    0
    0
    Yanıtla
  • ADEM (5 yıl önce)
    (Adem nam mürekkep yalatılmış Kelp-i kibarinin hezeyan metni)
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarcan (5 yıl önce)
    Bu fotoğraf üniversite İnönü haberde servis edilmiş. Bunu servis ederlerken adam gibi bir fotoğraf eklememişler. Hani bir iletişim Fakültesi var ya koca koca hocaları var. Sormazlar mı? Fotoğrafın dili neyi anlatıyor. Burada suçlu mu aranıyor, varsa İnönü haberdir. Öğrencilere haberi niye eleştirdin diye soruşturma açan zihniyettin göndereceği fotoğraf bu. Yöneticiler düşünmesin yatmaya devam etsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan (5 yıl önce)
    Hakan erkuşu birde emri altındakilere sorun kaç tanesi razı bu sistem degişmeli hocadan idareci olmaz. Bir söz var iyi insan olmak ayrı idareci. Olmak ayrı
    0
    0
    Yanıtla
  • recep saraylı (5 yıl önce)
    turgut özal hastanesınde ücret almadan özel muayene yapan malatya evladına bu yapılırmı ,,,,yazık.gunah.bunu yaparak yıpratanın peşınde ve yerıne göz dikenlerıde bılıyoruz.rabbım herşeyı biliyor.melek gibi adam yıpratmak ne kadar çirkın.ne olur.ahmet bey her kesimde insana kucak açan bir rektördür.yazık günah sizlerı rabbıme havale edıyorum.suizan cok büyük günah altınada kalırsınız..ahmet hocam reis tarafından 2.defa atanacaktır.yerınde gözü olanlar boşa sevunmesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Adnan (5 yıl önce)
    Bu taraflı ve düşmanca başlık gösteriyor ki; Hakan beyin hiçbir kusuru ve ayıbını bulamayanlar ancak saldırmak için soğuktan ve hastalıktan ellerini cebine koymasını bulabiliyorlar.. Tebrikler Hakan bey..
    0
    0
    Yanıtla
  • AK Malatya (5 yıl önce)
    Gazeteci edipler edepli olmalı ve haddini bilmeli. Çok değerli Hakan hocamız hakkında yaptığınız bu yanlı haberi kınıyor özür dilemenizi istiyorum. Ayrıca Hakan hocamız lehinde yapılan yorumlara hemen cevap yetiştiren kişinin içerden olduğu belli. Çünkü hemen cevabı yapıştırmış ve anında yayınlanmış. Oysa bizim yazdıklarımız çok geç yayınlanıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu hakan erkuşu 1 tane seven adam yok ne hocası ne memuru ne işçisi hepsi istemiyor.... Rektör hariç...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya44 (5 yıl önce)Berk isimli kullanıcı yorumuna
    Evet kimse istemiyor o kadar haklısınız ki.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hadi ordan...
    0
    0
    Yanıtla
  • genç osmanlı (5 yıl önce)
    Son derece rahatsız edici başlıkla İnönü Üniversitesine mütevazi kişilikleriyle sayısız katkıda bulunan çok değerli Hakan hocamızla sayın Rektör beyin arası açılmak istenmektedir. Başlıkla içeriğin tutarsız olduğu bu haberi kınıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Niye bu habere bu kadar tepki gösteriyorsunuz malum zihniyetin adamları. Fotograf malumun ilanı olmuş sadece.Ahmet Kızılay görüntü.Genel sekreter gerçek rektör. Üniversiteyi bu eli cebinde olan şahıs yönetiyor.Bu kadar açcık.
    0
    0
    Yanıtla
  • genç osmanlı (5 yıl önce)Bekir isimli kullanıcı yorumuna
    Bir fotoğraf karesiyle insanların hakkında algı oluşturmak hangi vicdana sığıyor. Bırakın millet değerlendirmesini kendi yapsın haberin hedef göstermesi çok yanlış olmuş. Malumdur ki insanlar kış günü üşüdüklerinde ellerini cebine koyabilirler. Hakan hoca da o günlerde hasta olduğu için (İnsaf isimli kişinin yorumuna göre) elini cebine koymuş bunun bu kadar büyütülmesi olayın iç yüzünü bilmeyen insanların gözüne sokulması art niyetli bir düşüncenin göstergesi değil midir?
    0
    0
    Yanıtla
  • ADEM (5 yıl önce)
    siz alışmışsınız postal yalamaya. herkkesi de böyle olsun istiyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tipik bir fetöcü söylemi.Böyle diye diye memleketin ordusunun canına okudular.postal yalayıcıymış. zavallı hain.abd uşağı gayrimilli bir sümüklünün peşine düşmüş olanlardan ne beklenir.şu fetö davalarındaki fetöcülerin tüm kanıtlararağmen inkarlarına bakın anlayın neyin ne olduğunu. utanmasalar meclisi bombalayan helikopteri tayip Erdoğan kullanıyordu diyecekler.Bunların malatyadakileride şener hoca artıkları.hepsi aynı ocağın adamları.
    0
    0
    Yanıtla
  • AK Malatya (5 yıl önce)şahin isimli kullanıcı yorumuna
    Fetöcü olduğun her halinden belli. Davalarını nereden biliyorsun. İhsas etmişsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • senide vazifelendirmişler herşeye anında fırlıyorsun.davalar demişsin.hengün gazetelerde çarşaf gibi yazılıyor fetönün sınav hırsızlığıyla üniforma giyebilmiş hainlerinin mahkemedeki zırvaları.
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğruları söyleyince fetöcü oluyorlar değilmi. Fetöyü siz fetö yaptınız. O darbe gerçekleşseydi bugün hepiniz fetöcüydünüz. Bizim duruşumuz asla değişmez. Asla fethullaha destekde vermedik ne mutlu bize.
    0
    0
    Yanıtla
  • AK Malatya (5 yıl önce)Kemal isimli kullanıcı yorumuna
    Kemal editör sensin. Önceki cevabımı neden yayınlamadım. Asıl vazifeli senmişsin. Bir de editör soyadımı edit etti diyon. Ayıptır edit editör Kemal
    0
    0
    Yanıtla
  • Sallaaaa ya tutarsa ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında tankın içinden çıkan eski emniyet müdürü Mithat Aynacı, diğer birçok darbe sanığı gibi savunmasında, hakkındaki suçlamaları ve elde edilen delilleri inkar etme yolunu seçti.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yavuz (5 yıl önce)
    Çok ucuz va basit bir haber. "Meyvesi olan ağaç" taşlanır misali. Üniversitede ciddi bir emek ortaya koyan ve üniversitede önemli işlere imza atan resimdeki kişileri kendilerince eleştirenler, Fatır Hilmioğlu dönemini özleyenlerdir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nevzat (5 yıl önce)
    Değeri genel sekreterimiz ve bölüm başkanımız Hakan bey hakkında bu şekilde çok çirkin algı operasyonu oluşturacak şekildeki manşetinizi kınıyorum . Doç.Dr.Nevzat Tetik
    0
    0
    Yanıtla
  • Kendini kına reklam yıldızı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacı Bayram Moralı (5 yıl önce)Kemal isimli kullanıcı yorumuna
    Adam mertlik edip ismini açık yazmış; ilk önce mert ol ve ismini açık yaz. Çekindiğin birşey mi var?
    0
    0
    Yanıtla
  • Oooo cübbesiz avukat beyde burdaymış ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacı Bayram Moralı (5 yıl önce)Hacı Bayram Moralı isimli kullanıcı yorumuna
    Sayın Editör Yazdığım metni neden tam yayınlamıyorsunuz. Kemal ve Hacı Abuzer istediğini yazıyor. yoksa onlar malatyahaber çalışanları mıki ayrıcalıkları var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacııııı biz doğru söyleyen vatandaşlarız. Soyadımı yazdım ama sayın editörün bir bildiği vardır muhakak. Soyadımı yayınlamamış
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacı Abuzer (5 yıl önce)Nevzat isimli kullanıcı yorumuna
    Eski fotoğraflarındaki bıyıkların da badem gibi. Anladın sen.
    0
    0
    Yanıtla
  • sende açık ismini versen o güzel fotografını görsek bıyıkların nasıl olduğunu anlarsak neden hakan hocaya bu kadar düşman olduğunuda anlarız. bi zahmet bizi meraktan kurtar. ben bıyıksızım ondan ismimi tam yazmadım
    0
    0
    Yanıtla
  • Ögr.Grv.Dr.Mustafa Özduran (5 yıl önce)Nevzat isimli kullanıcı yorumuna
    kış mevsiminde elini Cebine sokan bir insanı hedef alarak itibarsızlaştırmaya çalışmak gösteriyor ki çaresizler... Hakan hocam elini cebinden çıkarsa adamlar işsiz kalacak...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahmut (5 yıl önce)
    Bu haber sitesinin zaman zaman operasyon kokan, yönlendirme amaçlı aynı zamanda taleplerimiz yerine gelmiyor bak ben sizi en güzel haberlerinizle bile vururum mesajlı çarpıtma ve yayın ahlakına sığmayan haberler yapıyor. Lütfen böyle çarpıtmaları yapmayın yeter artık! Sizin amacınız Rektöre mi yoksa ekibine mi vurmak? Yoksa rektörün ekibini eleştiriyor görünümüyle Rektöre mi vurmak? Böyle güzel bir haberden nasıl bir başlık çıkardınız yuh doğrusu! Hilmioğlu döneminde her türlü yalakalığı yapıyordunuz. Sizin o günlerde ne kadar kurumların saygınlığına saygı !! gösterdiğinizi biliyoruz. Boşuna çırpınmayın. Prof. Dr. Ahmet Kızılay sizin bu çarpıtma başlıklarınıza pirim vermeyecektir. Hadi oradan...
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (5 yıl önce)
    süper haber olmuş neden mi? rektör devamlı akp ile siyasi tüm oluşumlara katılarak taraflı bir rektör olduğunu deklare ediyor.çoğu zamanda makamından uzak basit açılışlara dahi katılarak siyasilerle zaman harcıyor.rektörün karşısında böyle bir duruş bence çok görülmemeli.rektörün de bunu pek önemseyeceğini sanmıyorum. zaten haber sitesinin bu haberi vermekte ki amacıda zannımca bu açıklama ile izah edilebilir.yapılanın kasıtlı olduğunuda sanmıyorum.sayın rektörün halkla iç içe olmasının verdiği bir rahatlıkla o kişi kim ise tanımam ellerini cebine sokmuş, çok görmemeli.
    0
    0
    Yanıtla
  • İnsaf (5 yıl önce)
    Ben işin aslını biliyorum. Hakan Bey o gün hastaydı. Hasta hasta katıldı bu toplantıya. Ayakta duracak dermanı yoktu. Yorum yazanlara bakıyorum da birkısmı hiç insani düşünmüyor. Aslında Hakan hocayı bilen herkes (olumsuz yorum yapanlar da dahil) böyle bir saygısızlık yapmadığını /yapmayacağını çok iyi bilirler. İnsaniliğimizi kaybettiğimiz gibi insafımızı da kaybetmişiz be. Kocaman bir hayır hizmeti için bir gazete ödünç aldığı, haber üzerinden böyle yorum yazar mı. Yine bir iyimser yaklaşım, haberi yapanlar rektörü tanımayanlar için not düşmüşler diyelim. Ama bu da çok mu fazla saf bir yorum oldu. Vazgeçtim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hande (5 yıl önce)
    o kadar kişinin hakkı yeniyor ki ama sayın rektör tüm hakları eli cebindeye vermiştir bunu yaşayanlar bilirler. Sayın rektör gerçekleri gör artık, yönetilme YÖNET. Sana saygısı olmayanların topluma saygısı hiç olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dağıstanlı (5 yıl önce)
    Çok saygısızca.. Haber yapmak bu değil eğer varsa bildiğiniz halka açıklamak istediğiniz birşeyler açıkca Prof. Dr. Hakan Erkuş diye belirtip anlatacaksınız yada Rektör Kızılay şöyle işler yaptı yapıyor diyeceksiniz...ama işiniz üzüm yemek olmadığı için sizden de ancak bu beklenir!
    0
    0
    Yanıtla
  • hamit erçetin (5 yıl önce)
    sağ arkadaki abimiz de aynı tavrı takınıyor... sanırım danışıklı bir olay... ben fetö metö bilmem ataistmiş feministmiş onu da bilmem. ama başlığı atan arkadaşımızın tam olarak dikkatimizi çekmek istediği olay sadece rektörü ezmeye çalıştıkları izlenimi yaratmak değil gibi geldi...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacegan (5 yıl önce)
    Kardeşim saygı göstermek, göstermemek elin cebe koyulmasıyla ne alaka. Kaldıki bu insanlar bilim adamı. Öteden beri arkadaşlar. Aynı kurumda çalışıyorlar. Karşılarında komutanmı varda esas duruşta dursunlar. Ne zaman insanlığınızı unuttunuzda yapılan güzel işler yerine cebe konan elin derdine düştünüz. Üniversite bugüne kadar ne böyle rektör, nede idareci gördü.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan hoca çok değerli birisidir boşuna yıpratmaya çalışmayın
    0
    0
    Yanıtla
  • yusuf inal (5 yıl önce)
    merhaba arkadaşlar olayları birazda bu açıdan değerlendirelim.Neden ilk ceplere bakıyoruz neden fikir ve düşüncelerle değerlindirmiyoruz.Benim bakış açım doğal oluşunun göstergesidir. İnsanlar memleket sevdalısı ve memleket hizmetinde olsun da varsın elleri cebinde olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • murathan (5 yıl önce)
    Hayırseverin biri bir güzellik yapıp trilyonlar harcayıp bu konuk evini yapmış, Allah razı olsun sağolsun demek yerine şu yazılanlara bak..Hasüt malatya hasüt insanlar hasüt medya...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (5 yıl önce)
    İnönü universitesinde zehirli sarmaşiklarin köksalmaya başladığı bilinen bir gerçek ve bu durumun rektör hoca ile bir ilgisi yok. Düşün ki bu iftiralarla, yalanlarla dolu yorumun noktasina dahi dokunulmadan yayınlanmış ve rezillik gözler önüne serilmiş. Bence bugünden sonra utanman ve başkalarinin çıkarları için kendini rezil etmemen, ayakçılık yapmaman için büyük bir firsat. Allah ıslah etsin senin gibileri.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eylem (5 yıl önce)
    Haber başlığındaki üslup yapılmamalıydı. Hakan hocanında onurunu zedelemiş başlık haberle uyumlu olsaydı keşke.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ezgi (5 yıl önce)
    Öncelikle haberin başlığı doğru olmamış çok yanlış olmuş. Üniversitenin sitesine ve sosyal medya hesaplarından gönderilerine bakarsanız bir insana nasıl iftira atıldığını, bu yazılanların ne kadar yanlış ve yalan olduğunu göreceksiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fettah (5 yıl önce)
    Harika bir başlık. İnönü üniversite sinin durumunu açıkca ortaya koyan bir haber başlığı. Süper sin Malatya Haber.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yavuz (5 yıl önce)
    İLKEL YARATIKLAR! Yapılan yorumların tarzından Malatya'nın kültür seviyesi hakkında fikir sahibi olmak mümkün. YÜREKLER ACISI! Bir personelin üst düzey resmi yöneticisine karşı saygısızlığı, haberi yazanın inancına kadar gitmş. CAHİLLİK ZİRVE VE ZIRVA YSPMIŞ. Sıradan bir eğitim ve kültüre sahip kötü niyetli olmayan her insan eleştirilenin Rektör değil, eli cebinde olan personel olduğunu kolaylıkla anlar. Fotğraf çekilmenin haricindeki tüm zamanlarda ve halka açık olmayan alanlarda bir personel üst düzey bir amirinin karşına pijama ile ve don atletle de çıkıp otursa da. bu durum yöneticiyi ilgilendirir. Ancak söz konusu fotoğraflar medyaya servis ediliyorsa şık değildir Siz hiç cumhurbaşkanı, fetö veya bir vali ya fa belediye başkanınile ilgili böyle bir fotoğraf gördümüz mü? Bizim kültürümüze ters! Ayrıca Sayın İsmet Yalvaç's inanç üzerinden saldırılması nasıl bir ışid zihniyetine sahip olunduğunun da göstergesidir. Tanıdığım kadarıyla Sayın Yalvaç memleketini çok seven, yıllardır daha iyi bir Malatya için didinen, 40 yıllık gazetecilk ysşamını onuru ile devam. ettirren getçek bir gazetecidir. Bir seçim öncesi şehrin göbeğine astırdığı dev pankartla Allah'ı (CC) kendisine şahit olarak gösteren adaya tepki göstermeyenlerin inanç sorgulaması yapması ayrıca acı vericidir. Görünen o ki malatyahaber ve sayın Yalvaç Malatya'ya çok gelmektedir. TEK KELİME İLE: ZAVALLISINIZ!
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdem (5 yıl önce)
    Böyle bir başlık gerçekten küçük düşürme ve utandırma amaçlıdır, Hakan hocamız hem değerli bir hocamız hemde lanse edildiği gibi kötü bir kişiliğe sahip değildir..bu başlığın kesinlikle değiştirilmesi lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (5 yıl önce)
    Çok güzel bir haber yapmışlar, yapanın ellerine sağlık. Herkes haddini bilecek .sen kimsinki rektörün yanında elleri cepte dolaşıyorsun ayıptır,kendinize çeki düzen verin malatya ya yakışmıyor..
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Vatandaş (5 yıl önce)
    "Rektör (Eli Cebinde Olan Değil) Konukevi’nde İnceleme Yaptı" ne olusa olsun böyle bir başlık size yakışmadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    İnönü Üniversitesinde nerde bir sıkıntı varsa Altından genel sekreter çıkıyor. İnsanları anlayıp dinlemeden yargılayıp karar veriyor. Çamur at izi kalsın diyor. Kendi geçmişini sorgulamadan o koltuğa oturup ahkam kesiyor. Kimsenin ahı kimsede kalmaz sayın genel sekreter. Bir önceki genel sekreter nasıl şimdi kimsenin yüzüne bakamıyorsa. Sen daha beter olacaksın bunu bil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan (5 yıl önce)
    Tek kelime ile YAZIK... Yazık bu memlekete... Başarılı bilim insanlarını kendi cemaatlerinden değil diye düşmanlaştıran, gönderen ve hatta baskılarla bilimden uzaklaştıran bir Üniversite yönetimi... Üniversite bilimsel açıdan daha da gerilere gidiyor ! Bakın bakalım Öğretim üyesi başına düşen bilimsel yayın sıralamasına ! "Üniversitemiz çok başarılı" palavralarını bırakın artık. Size sadece üniversiteye yerleştirdiğiniz bilimsel açıdan vasıfsız müritleriniz inanır ve destek çıkar. FETÖ gitti ne oldu sanki ? Menzil, Meşale yada öteki cemaatler şimdi... Sizlerin kara oyunlarınızla bir hesabınız varsa elbette Allah' ın da bir hesabı var !
    0
    0
    Yanıtla
  • Bahtiyar Anadolu (5 yıl önce)
    Şahıslar üzerinden saygın kurumların zedelenmesinin kimseye yararı olmaz.. Malatya haber'in son zamanlarda üniversite konusunda attığı başlıklar ise medya etiği kapsamında sorgulanması gereken bir durumdur, takipçisi olarak şık bulmuyorum, tarafsızlık ilkesine gölge düşürdüğü için şık bulmuyorum, haber dili olarak şık bulmuyorum; daha doğrusu yakıştıramıyorum.....
    0
    0
    Yanıtla
  • umudum var (5 yıl önce)
    rektör bey imajını mahveden bu genel sekreterin üniversitede kurduğu tali rektörlük tutumlarına bir son vermeli kibir kasıntı başka bir meziyeti yok itaati çok sever biatcılara bayılır genel sekreter
    0
    0
    Yanıtla
  • Hür Doğan (5 yıl önce)
    Kafanızı istediğiniz kadar kuma gömün bazı kusurlarınızı örtemezsiniz, çalışanları korku baskı ile susturabilirsiniz ama son kale satılmamış halkın vicdanı basındır bunlar aysbergin görünen yüzü, yüzde biri bilinse yönetim gider,neler neler oluyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdulkadir (5 yıl önce)
    Güzel bir haber, güzel bir başlık. Bir insanın yanındaki adamlar, adamı rezil eder. Kendisini atayan kişinin yanında eli cebinde gezmez. Rektörü o atadıysa o başka. Yorumlarda görüldüğü gibi Hilmioğlu'nun ve Çelik'in yanında hiç kimse eli cebinde gezemezdi. Hiç olmazsa fotoğraf çektirirken elini cebinden çıkarsaydı. Rektör, gerçekten rektörse derhal bu adamı görevden almalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • AHMET (5 yıl önce)
    Arkadaşlar KAMU kurumlarında taşeron bile (şimdi kadrolu oldular) amirin yanında böyle geziyor.Hakan Hoca Bir PROF. ahmet hocadan farksız.Sadece rolleri ayrı.Bunu çok abartmayın bence.Kaldıki;AKP nin atadığı daire müdürleri zaten liyakatsız olduklarından hemen her dairede amir,memur ve taşeron belli değil...Hakan hoca üşümüş olmalı...
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (5 yıl önce)
    bu başlığı atarken hiç utanmadınızmı bu ne biçim gazetecilik bu nebiçim saygızılık bir kuruma ancak bu kadar saygızı olur bir gazete......................
    0
    0
    Yanıtla
  • MURAT (5 yıl önce)
    rektörü bir şeye saymamış. kendini de çok üstün görmüş. kibirli
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Amirinin yanında genel sekreterin elini cebine atması hoş olmamış ama şu da bir gerçek ki rektör kendi inisiyatifini kullanarak cemaatlerden atadığı hiç kimseyi görevden alamaz. Buna genel sekreter, rektör yardımcıları (2 rektör yardımcısı), bazı dekanlar, daire başkanları da dahil. Cemaatler hemen ipini çekerler. Malatya' da ve Ankara' da yoğun karalama kampanyası ile ikinci kez rektör olmasını veya milletvekili olmayı düşünüyorsa aday olmasını engellerler. Çünkü rektör, 2016 seçimlerinde kendisini destekleyen her cemaate bir parmak bal verdi. Liyakata önem vermeden kimin o işe uygun olup olmadığını bile düşünmedi. Devletin odasına “Benim odama yeterince Müslüman olmayan giremez” şeklinde yazı asandan, tez intihalcisine kadar geniş bir yelpazedeki herkes bir göreve getirildi. Yani ayaklar baş oldu. Bu dönemde benden olsun isterse çamurdan olsun zihniyeti o kadar ayyuka çıktı ki Mühendislik Fakültesinin dekanı 1 sene bile dayanamadı. O fakülteden göreve getirilen ve tam bir cemaat ehli olan, bir yandan rektörlüğü diğer yandan fakülteyi kendi görüşüne göre dizayn etme arzusundaki rektör yardımcısı yüzünden istifa etti. Dahası, lakaytlık o kadar üst noktada ki bazı cemaat üyesi kişilerin, bürokratların ve siyasilerin rektörün makam odasında veya üniversite dışı bir ortamda devlet adabına uymayan şekilde laubali şekilde oturarak rektörle ahbap-çavuş ilişkisi içinde muhabbet ettiğini bilmeyen yok. Rektörde bunları sineye çekmek zorunda. Sırf makam uğruna insanın kişiliğinden taviz vermesi ne acı. 
    0
    0
    Yanıtla
  • ali eren (5 yıl önce)
    sayın rektörümüz.melek gibi bir insan,cok değerli biri,ancak malum memuru adabını hareketini bozmuşsa,onun ayıbıdır.genel sekreter ve rektör yardımcılarının eline cebıne koyması hiç etik değilidir.ayıptır.öyle adamı niye yıpratıyorsunuz.sayın rektör beyın şu günden sonra tek yapacağı iş.acilen genel sekreter ve elini cebıne koyan rektör yardımcılarını değiştirmesi gerekır.ayrıca hastaneye gelirken kapıda tüm idare karşılaması lazım,başhekim yardımcılar müdürler adam iyi niyetli diye,,,, hastanede aynı farkı yok. muhabettle selamlar.saygıar
    0
    0
    Yanıtla
  • salih (5 yıl önce)
    bu saygısız kim hocam
    0
    0
    Yanıtla
  • Samimi (5 yıl önce)
    İhtiyaç olmadığı halde yapılan devasa cami ve ihtiyaç olduğu halde yapılmayan otopark malatyahaberi kampüs ve hastaneye bekliyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (5 yıl önce)
    Valla bu habere başlık atan kişiye helal olsun. Burada o kişinin demek istediğini anlayacak kişi sayısı çok azmış. Bu ne ciddiyetsizlik bu ne saygısızlık. Arıza yapan bir arabayı iten insanların yanında eli cebinde yürüyen bir insanın ucubeliği ne kadarsa bu eli cebinde olan şahsın ucube görüntüsüde o kadardır.
    0
    0
    Yanıtla
  • rektöeü iyi tanırın derhal eli cebide olan zatı görevden alması lazınm yoksa imajı sıfıra düşer benim yanımda böyle saygısızlık olurmu
    0
    0
    Yanıtla
  • MİKAİL (5 yıl önce)Kemal isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen öyle ağzına sağlık.Haberdeki inceliği nezaketi göremeyenlere ve alakasız yorumlara kapak olmuş. Ergenin zekası hikmetsiz. Görmemişin makamı saygısız.
    0
    0
    Yanıtla
  • ali ekber (5 yıl önce)
    ŞUNU ÇOK MERAK EDİYORUM BU HABERİN BAŞLIĞINI ATAN HANGİ ZİHNİYETE SAHİP BİR İNSAN BİR ÜNİVERSİTE REKTÖRÜNE BU KADAR DÜŞMANCA SALDIRIYORSUNUZ.
    0
    0
    Yanıtla
  • sende aynı zihniyetsin demekki.çok lafa gerek yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Murathan (5 yıl önce)
    Sizin yapacaginiz haber bu olduktan sonra ateist olsanız nolur isanin musanın oğlu olsanız nolur. Zavallılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacı Abuzer (5 yıl önce)Murathan isimli kullanıcı yorumuna
    Sen kimin oğlusun, baban kim?
    0
    0
    Yanıtla
  • hacı abuzer her şeye cevap vermek zorunda mısın? Bi yaran mı var?
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacı Abuzer (5 yıl önce)Murat isimli kullanıcı yorumuna
    Senin yaran varki, ismini bile eksik yazmışsın. Zavallı.
    0
    0
    Yanıtla
  • ben üniversiteyide, rektörüde, eli cebindeki adamıda tanımam etmem. Sadece merakımdan sordum her şeye cevap veriyorsunuz. Ayrıca bu haber ilk yayınlandığında iha dan alındığı gibi normal başlıklıydı ne olduysa sizin ilk yorumunuza paralel haber başlığı değişti:)
    0
    0
    Yanıtla
  • Maalesef haberin aslı İHA'nın değil, ÜNİHABER'in sayfasından alınmış. Bizzat üniversiteye ait. Ondan İHLAS haber almış ancak kaynağını belirtmemiş. Fakat ondan haberi alan malum gazete sadece bir etiketle sunmuş olayı. Bu ne ucuz bir iş. Başkasının yaptığı haberden bu kadar etkili sonuçlar üretmek. Gazetecilik bu olsa gerek! Yazık. Gazetecilik derslerinde okutulacak bir olay.
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuz (5 yıl önce)
    Bence Rektör hocam Bazı yardımcıları, Genel sekreter ve yardımcılarını ve bir kaç daire başkanını görevden almalı. Kimler olduğunu çalışanlar bilir. Yıllardır ortaya bir şey koydukları yok. Ve İşin aksine düzgün yürüyen düzeni de bozuyorlar. Çok acı
    0
    0
    Yanıtla
  • Gökhan (5 yıl önce)
    Eli cebinde olan Hakan Erkuş benim öğrencilik dönemimde 2006-2010 senesinde araştırma görevlisiydi Amerikaya gitti sonra sihirli bir el değdi ve doçent oldu doktor oldu prof oldu çok kısa sürede şimdide genel sekreter !!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Universite mezunu olduguna eminmisin web sayfasinda ne zaman doktora bitirdigi docant oldugu gibi bilgiler var bi zahmet bi baksan
    0
    0
    Yanıtla
  • Amerikaya ne zaman gittiğide var mı
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (5 yıl önce)
    Ahmet Kızılay hocam bir markadır ama yavaş yavaş kaybediyor insanların gözündeki yüceliğini rektör olarak hastane üniversitenin en alt birimi temizlik guvenlik yönetimini ve en tepe yönetimleri iyi bir gözden gecirmeli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatanperver (5 yıl önce)
    Haber için teşekkürler herkes tanısın bunları.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Universitede isler yolunda ekip koordineli calisiyor krizden beslenenler ac kaldigi icin fitne cikarmaya calisiyorlar. Ser ekibi yakinda birbirinize duseceksiniz aranizdan bilgiler disari siziyor haberiniz olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • selami (5 yıl önce)
    Ya abartmayın ama hava soğuk genel sekreterin eli üşümüş, eldiven yok, elini cebine koymuş, ne var bunda diyelim mi yani. Rektör beyden ben ümidi mi kestim de, genel sekreter üniversitenin yıpranmaması adına üzerine düşeni yapar diye ümidim var. Ne dersiniz, yapar mı bir güzellik. Ha unutmadan bu durumun faturasını da fotoğrafı çekene keserler :) Bu arada İsmet Yalvaç'a ateist olduğunu söyleyen zavallı, sen hangi şeyhin kucağındasın. Şeyh sana cennette tapu verdi mi. sana ne kimin ateist, kimin dindar olduğundan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yüreği ak insan (5 yıl önce)
    O konuk evinin adını taşıyan kişi İstanbulun zenginlerinden müteahhit bir kişidir ŞAHİN NALBANT.Buradan o konukevini yaptıran Faris abimin oğlu değerli Emre beye emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.Keseniz dolu hizmetleriniz daim olsun inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • HALİL (5 yıl önce)
    İnönü Üniversitesinin de dün Fetöcülar hakimdi bugünde nur cemaatinin diğer kolu hakim değişen ne oldu. Hilmioğlu tarafından fetöcü olduğu için kadro verilmeyen genel sekreter yaklaşık on yıl önce ABD mamül gurup tarafından özel olarak desteklendi prof.olduktan sonra üniversitede etkin görevlere getirildi. Çok yakın zaman akademik olarak düzenlediği bir toplantıda KHK ile görevden uzaklaştırılan kişilerin bildiri sunmalarına imkan veren toplantılara İnönü üniversitesi adına yapmıştır. Bütün üniversite bunları bilirken Rektör bey bunları bilmiyor mu?
    0
    0
    Yanıtla
  • ne cemaati bilirsin ne de kimin hangi cemaatte olduğunu, at yalanı bilmem nedem inananı misali, salla gitsin diye yazmışsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat bey Hakan Erkoç yakın zamanda kimlerle böyle bir etkinlik yaptı afişlerde yazıyor bütün üniversite bunu biliyor. Ha yoksa o kişilerden birisi senmisin efendiii bey
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu kadar iyi bildigine gore sende o gruptan olmayasin kriptolardanmisin yada birileri kulagina soyluyor sende yaziyormusun
    0
    0
    Yanıtla
  • Rahmi (5 yıl önce)
    Ne oldu rektör size para yedirmedi mi? Turgut Özal Tıp Merkezi olsa yalan yanlış her şeyi kılıfına uydurup yazardınız. Siz gazeteci değil terbiyesiz ukala para göz insanlarsınız. Ayrıca İsmet Yalvaç’ın ateist olduğunu herkes bilmekte.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacı Abuzer (5 yıl önce)Rahmi isimli kullanıcı yorumuna
    Rahmi, sen niye bu kadar acı çekiyorsun? Acına bakılırsa iyi bakılıyorsun. Birde utanmadan başkasına iftira atıyorsun?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 yıl önce)
    Bu eli cebinde olan bey hain 15 Temmuz darbesi sonrasında Malatya da kapatılan bir derneğin kurucu başkanı olan şahıs değil mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (5 yıl önce)
    biraz daha saygılı haber yapabilirdiniz, haber başlığındaki uslup hiç hoş olmamış. Bizler vatandaşlar olarak tepkimizi ortaya koyarız ama sizin rektör bey hakkında bu şekilde haber yapmanız yakışmamış. Üstelik haberin başlığı ve içeriği birbirinden alakasız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacı Abuzer (5 yıl önce)
    Ortadaki fotoğraf İnönü Üniversitesi'nin kimler tarafından yönetildiğinin tablosudur. Rektör nezaketen ve terbiyesi gereği elini cebine koymuyor, ama yanındaki idari memuru olan genel sekreter ve kendi atamış olduğu rektör yardımcısı eli cebinde yanında duruyorlar. Bu fotoğraf REKTÖR BİZ SENİ TAKMIYORUZ DEMEKTİR. Sözde bilim adamı olmuş, (Sendika şube başkanlığı ve muhasebeciler odası seçim hazırlıkları arasında) koca üniversiteye genel sekreter olmuş ama rektörün yanında eli cebinde geziyor. Yazıklar olsun. Fatih Hilmioğlu olacak bu adam eli cebinde gezecekti, yada Cemil Çelik olacaktı bu adam eli cebinde yanında duracaktı. Yemezdi. Yönetici olmak lazım yönetici, yönetilen değil eyy Kızılay.
    0
    0
    Yanıtla
  • hacı abuzer bu sitedeki inönü üniversitesiyle ilgili haberleri yorumları takip ediyorum üniversite ile ilgili bütün olumsuz haberlere olumsuz yorumun var demekki içinde büyük bir acı var neyse artık acın. inönü üniversitesi ile ilgili her habere elinde bir avuç tuzla koşuyorsun. gerçek adını yazsaydın ne istiyorsan artık (rant, mevki makam) belki cemil baban, fatih amcan veya ablan görünce yorumlarını sana yardımcı olurlardı diyeceğim ama geçti artık devirleri...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacı Abuzer (5 yıl önce)ali aslan isimli kullanıcı yorumuna
    Eline bir avuç tuz alarak memlekete ihanet edenlerin yanına koşarak gidip duranları bu millet çok iyi biliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abi süpersin. On numara yorum. Hele de tuz tam gediğine oturmuş.
    0
    0
    Yanıtla