SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeni Malatya Kalitesi Yüksek Bir Takım"

0
Güncellendi - 2018-10-02 19:11:48
A- A+ PAYLAŞ

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Tamer Tuna, "Evkur Yeni Malatyaspor maçına kazanma odaklı çıkacağız. Çünkü rakibimiz disiplinli, kalitesi yüksek bir takım. Mücadele gücü ve oyun anlayışları da çok yüksek bir takım. Zorlu bir deplasman olacak." dedi.

Tuna, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Bursaspor maçını kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

"Evkur Yeni Malatyaspor, mücadele gücü ve oyun anlayışı çok yüksek bir takım"

Sivasspor'un ligin en fazla pozisyona giren ve üreten takımları arasında yer aldığını ifade eden Tuna, şunları kaydetti:

"Sakat oyuncularımızın aramıza katılışıyla biraz daha alternatifli bir kadro oluşturduk. Şimdi hedef mevcut olan durumu en iyi şekilde kullanıp ligin ilk yarısına kadar en iyi puanı sağlamak. Bu niyetle de bu hafta Evkur Yeni Malatyaspor maçına kazanma odaklı çıkacağız. Çünkü rakibimiz disiplinli, kalitesi yüksek bir takım. Mücadele gücü ve oyun anlayışları da çok yüksek bir takım. Zorlu bir deplasman olacak."

Sivas, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • emre demir (5 yıl önce)
    ''Evkur Yeni Malatyaspor maçına kazanma odaklı çıkacağız. Çünkü rakibimiz disiplinli, kalitesi yüksek bir takım.'' Bu teknik direktörler de futbolcular gibi konuşmuş olmak için konuşuyor.Maça kazanma odaklı çıkacağız, sebebi de rakibimizin disiplinli ve kaliteli olması. Yani maça kazanma odaklı çıkman için rakibin kaliteli olması mı gerekiyor, illa kıyas yapacaksan zayıf takıma karşı mutlaka kazanman gerekir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdulvahap gulezgin (5 yıl önce)
    gaza gelme malatya
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdoğan (5 yıl önce)
    He he hem gazı ver hoca hem korku ver kendince Sivasa net 2-0 kazanmazsa bu takım küme düşsün varsın Yeni Malatya Başak şehir den 1 puanı almışsa Sivası haydi haydi yenmelidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • AHMET (5 yıl önce)
    Tamer hoca gazı verdin ya bizimkilerin ayağı yerden kesildi.Artık bir puanı cebinde bil...Böyle şeyler söylemek rakibi dağıtmak içindir...
    0
    0
    Yanıtla