SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor 3 Eksikle İzmir Yolcusu

0
Güncellendi - 2016-12-03 15:40:58
Yeni Malatyaspor 3 Eksikle İzmir Yolcusu
A- A+ PAYLAŞ

Hafta sonu deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak Yeni Malatyaspor bu maç için Cumartesi günü İzmir’e gidecek.

Nurettin Soykan Tesisleri’nde kampa giren sarı-kırmızılılar, öğle 12.30’da karayoluyla Elazığ’a oradan da 15.15 uçağıyla İzmir’e gidecek. Akşam saatlerinde İzmir’de olacak sarı-kırmızılılar, konakladığı otelde kampa girecek.

Caner, Sadık ve Azubuike kart cezalısı

Yeni Malatyaspor için zorlu viraj niteliğindeki maçta kart cezalısı olan Azubuike, Sadık ve Caner forma giyemeyecek. İlk on birdeki 3 as oyuncusundan yararlanamayacak Teknik Direktör İrfan Buz ise bu isimlerin yerine şans vereceği isimleri belirledi.

Savunma kurgusunu yine ön planda tutacağı öğrenilen Buz’un Azubuike, Caner ve Sadık’ın yokluğunda görevlendireceği isimleri maç saatinde açıklayacak. İrfan Buz’un Murat Akça’yı stoperde, Mehmet Sak’ı orta alanda Erkan Sekman’ı ise sağ bekte görevlendirmesi bekleniyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Turgut Öztürk (7 yıl önce)
    Evet beni de aynı şey rahatsız ediyor. Malatyamız bu konularda nedense gerekli önemi ve gelişimi sağlayamıyor. Halbuki bölgenin en gelişmiş şehri ve büyükşehir. Takımın neredeyse devamlı olarak uçak için Elazığ'a gitmesi olacak şey değil. Bu şehirden İstanbul, Antalya, İzmir ve Ankara' ya uçak bağlantısının olması lazım. Ancak önce büyük ve sivil bir havalimanı yapılmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Pir osman (7 yıl önce)
    Eksikler sorun değil yeneriz inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafarir (7 yıl önce)
    Sadık gereksiz yere ceza aldı hiç lüzumu yoktu orta sahada sert girdi
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (7 yıl önce)
    Malatyaspor İzmir Takımlarına karşı bir üstünlüğü yok yüzde 80 mağlup oluyor. Bu hoca da büyük maçları iyi analiz edemiyor .Takımı büyük maçlara iyi hazırlamıyor. Bu yüzden büyük maçları alamıyoruz. İnşallah bu sefer yeneriz veya bir puan alırız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nihat TUNÇ (7 yıl önce)
    Yolunuz açık olsun İnşallah galibiyetle gelirsiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hulki kır. (7 yıl önce)
    Allah yar ve yardımcınız olsun.İnşallah üç puanla dönersiniz Yolunuz açık olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vehbi Doğan (7 yıl önce)
    Saygıdeğer Malatyalı dostlar bu nasıl bir uygulamadır. Malatya büyükşehir olmuş bir il aynı zamanda Elâzığ'dan nüfus olarak daha fazladır. Amma ne yazıkkı Malatya'dan İzmir'e veya Ankara'ya uçuş yok takım Elâzığ'a gidiyor.oradan uçmak zorunda kalıyor. Bunu allamak mümkün değil yapılacak yorum çok amma hiçbir yorum yapmadan Malatya'nın sahipsiz olduğunu bildirir Malatyalı dostların takdirine bırakıyorum saygılarımla
    0
    0
    Yanıtla
  • Vehbi bey Malatya dan da İzmir e uçak var.Fakat her gün yok.Elazığdanda her gün yok.Ankaraya ise Hergün Malatyadan uçak var.Araştırıp öyle yorum yapalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vehbi Doğan (7 yıl önce)ali isimli kullanıcı yorumuna
    Ali Bey Malatya büyükşehir Tarihe damga vurmuş bir şehir her gün Malatya'dan Ankara'ya ,İzmire,İstanbula direk uçuş olması gerekir. o zaman takım direk uçuş olduğu maçtan önce bir günde gitsin Ben nasıl yorum yaptığımı iyi biliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Vehbi bey aslında durum şöyle. Bende Izmır'de yaşayan bir MALATYA'lıyım. Uçuş olarak Malatya - İzmir arası bir firma var zaten. Fakat o firmanın uçuş günleri uyum sağlamamıştır. Örneğin Pazartesi Perşembe Pazar gibi belirli günlerde direk İzmire gidiyor. Maç günü uymadığı için böyle bir hal almış olabilir. Ama eğer derseniz neden belirli günler hergün yok o zaman biraz haklılık payı oluyor. İnşallah bütün zorluklara göğüs gerip Şampiyon olarak çıkacağız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alpi (7 yıl önce)
    Haydi malatyam en kotu beraberlik olsun Allah yardimcimiz olsun insallah guzel bir sonucla döneriz
    0
    0
    Yanıtla