SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor- Gençlerbirliği Maçının Hakemleri

Yeni Malatyaspor- Gençlerbirliği Maçının Hakemleri
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 1. Lig'in 12. haftasında oynanacak karşılaşmaları yönetecek hakemler açıklandı. Yeni Malatyaspor- Gençlerbirliği maçını Furkan Aksuoğlu (fotoğraftaki) yönetecek.

Spor Toto 1. Lig'de 12. hafta heyecanı 4 Kasım Cuma, 5 Kasım Cumartesi ve 6 Kasım Pazar günü oynanacak müsabakalarla yaşanacak. Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinden yapılan açıklamayla, bu hafta oynanacak karşılaşmalarda görev alacak hakemler de duyuruldu.

YMS MAÇININ HAKEMLERİ..
Cumartesi günü oynanacak olan Yeni Malatyaspor- Gençlerbirliği maçını Trabzon Bölgesi A Klasman hakemlerinden Furkan Aksuoğlu yönetecek. Hakemin yardımcılıklarını İzmir Bölgesi A Klasman yardımcı hakemlerinden Baran Eraslan ile Adana Bölgesinin A Klasman yardımcı hakemlerinden Murat Temel yapacaklar. Maçın 4. hakemi Mardin Bölgesi B Klasman hakemi Yunus Dursun.

Spor Toto 1. Lig’in 12. haftasında oynanacak maçlarda düdük çalacak hakemler ise şöyle:

4 Kasım Cuma
20.00 Çaykur Rizespor - Erzurum FK: Cihan Aydın

5 Kasım Cumartesi
13.30 Bodrumspor - Boluspor: Turgut Doman
13.30 Manisa FK - Sakaryaspor: Ramazan Keleş
16.00 Yeni Malatyaspor - Gençlerbirliği: Furkan Aksuoğlu
16.00 Adanaspor - Pendikspor: Yiğit Arslan
19.00 Altay - Bandırmaspor: Mehmet Türkmen

6 Kasım Pazar
13.30 Denizlispor - Tuzlaspor: Adem Cinek
16.00 Samsunspor - Göztepe: Murat Erdoğan
19.00 Eyüpspor - Altınordu: Burak Pakkan

İstanbul, iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız