SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS Sahasında Kazanmayı Unuttu

0
Güncellendi - 2020-03-19 01:46:25
BYMS Sahasında Kazanmayı Unuttu
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de 26 haftada topladığı 25 puanla 15.sırada yer alan BtcTurk Yeni Malatyaspor, 27.haftada 21 Mart Cumartesi günü sahasında Kasımpaşa’yı konuk edecek. Sarı kırmızılılar, kritik müsabakayı kazanarak hem tehlikeli bölgeden uzaklaşmak hem de iç sahadaki kazanamama serisini sonlandırmak istiyor. 

Süper Lig’de üçüncü sezonunu yaşayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, ikinci yarıda üst üste aldığı kötü sonuçlar sonrası küme düşme potasına yaklaştı. 

Süper Lig’de kötü bir ikinci yarı geçiren BtcTurk Yeni Malatyaspor, 26 haftalık bölümde 6 galibiyet, 7 beraberlik, 13'te mağlubiyet yaşarken 25 puan toplayabildi. 

Sezonun ikinci yarısında geride kalan 9 haftada galibiyet alamayan sarı kırmızılılar, uzun süredir galip gelememenin sıkıntısını yaşıyor. 

Süper Lig’de son galibiyetini 15.haftada 15 Aralık’ta İstanbul’da Beşiktaş karşısında 2-0’lık skorla alan BtcTurk Yeni Malatyaspor, daha sonra oynadığı 11 karşılaşmada 9 mağlubiyet, 2’de beraberlik yaşadı. 

Sarı kırmızılı takım, ligde uzun süredir sahasında galip gelememenin sıkıntısını yaşıyor. Malatya ekibi, sahasındaki son galibiyeti 9.haftada Hes Kablo Kayserispor karşısında 4-0’lık skorla almıştı. 

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un 9.haftada sahasında Kayserispor karşısındaki galibiyetin ardından oynadığı 7 iç saha maçında aldığı sonuçlar şöyle: 

12.hafta BtcTurk Yeni Malatyaspor-Fenerbahçe: 0-0

14.hafta BtcTurk Yeni Malatyaspor-Demir Grup Sivasspor: 1-3

16.hafta BtcTurk Yeni Malatyaspor-Çaykur Rizespor: 0-2

19.hafta BtcTurk Yeni Malatyaspor-Trabzonspor: 1-3

21.hafta BtcTurk Yeni Malatyaspor-MKE Ankaragücü: 0-1

23.hafta BtcTurk Yeni Malatyaspor-Fraport-TAV Antalyaspor: 1-2

25.hafta BtcTurk Yeni Malatyaspor-İttifak Holding Konyaspor: 1-1.

Ferdi Durdu -Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız