SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt Belediye İçin Bir Kader Haftası Daha

0
Güncellendi - 2019-04-09 02:54:45
Yeşilyurt Belediye İçin Bir Kader Haftası Daha
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2.Grup'ta lider, ligin 25.haftasında oynanacak olan karşılaşmalar sonucu belli olacak.

BAL 2.Grup'ta 24.haftada grupta şampiyonluk iddiası bulunan Şarkışla Belediyespor ile Malatya Yeşilyurt Belediyespor'un puan alamamaları, yarışı bir sonraki haftaya taşıdı.

Grup'ta geride kalan haftada lider Şarkışla Belediyespor, sahasında Ankas İstiklalspor'a 1-0, ikinci sıradaki Malatya Yeşilyurt Belediyespor ise deplasmanda Elbistan Belediyespor'a 2-1 mağlup oldu.

Şarkışla Belediyespor, grupta 24.hafta sonunda aldığı 20 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile 62 puan topladı ve liderliğini sürdürdü. Yeşilyurt Belediyespor ise 19 galibiyet, 2 beraberlik, 3 mağlubiyet ile 59 puan topladı ve ikinci sırada yer aldı.

Grup'ta kader haftası ise 25.haftada oynanacak olan karşılaşmalar olacak. Lider Şarkışla Belediyespor, 14 Nisan Pazar günü deplasmanda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Yeşilyurt Belediyespor ise aynı gün sahasında Kahta Dirilişspor'u konuk edecek. Şarkışla Belediyespor kazanması ya da berabere kalması halinde grupta şampiyonluğunu ilan edecek. Şarkışla Belediyespor'un mağlubiyeti halindeyse, grupta son hafta Yeşilyurt Belediyespor'un Ulalar Belediyesi Gençlik ve Spor deplasmanından alacağı sonuç son durumu belirleyecek.

Ligde son puan durumu şöyle:

BAL 2.Grup'ta lider Şarkışla Belediyespor ve Malatya Yeşilyurt Belediyespor'un son iki haftalık maç programı şöyle:

25.hafta

Şanlırfa Büyükşehir Belediyespor-Şarkışla Belediyespor

Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Kahta Dirilişspor

26.hafta

Ulalar Belediyesi Gençlik ve Spor-Malatya Yeşilyurt Belediyespor

Şarkışla Belediyespor-Hankendispor (Hankendi ligden çekildiği için Şarkışla hükmen 3-0 galip sayılacak).

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • 44malatya (5 yıl önce)
    Yesilyurt treni kacirdiniz 2020 yilinda bakin Sanpiyonluk.bu.saaten.sonra olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (5 yıl önce)
    Yönetim çok aciz kalıyor. İş bitirici değiller. Fırsat lar ayaklarına kadar geliyor. Onu bile idrak edemiyorlar. Olsun bakalım 3 bin nüfuslu Şarkışla şampiyon da.bizimkilerde seyretsinler.
    0
    0
    Yanıtla