SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt Belediyesinde Görev Değişiklikleri

0
Güncellendi - 2017-08-09 05:49:04
Yeşilyurt Belediyesinde Görev Değişiklikleri
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Meclisi, Başkan Vekili Ramazan Yakıcı başkanlığında toplanarak Ağustos ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantıda, Yeşilyurt Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Halit Adıyaman’ın Çevre Koruma ve Kontrol İşler Müdürlüğüne, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Muaz İçen’in İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne, Çevre Koruma ve Kontrol İşler Müdürü Mehmet Cüreoğlu’nun Fen İşleri Müdürlüğüne, Yazı İşleri Müdürü Erkan Dikenli’nin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne, Bilgi İşlem Müdürü Ahmet Berber’in Ruhsat ve Denetim Müdürlüğüne atanmasına ilişkin Belediye Meclis Üyelerine bilgi verildi.

Başkan Polat’a borçlanma yetkisi

Makine ikmal atölyesi 1.Etap yapım işinde kullanılmak üzere İller Bankasından kullanılacak 2 Milyon TL. Kredi için Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a yetki verilmesi onaylanırken, Yeşilyurt Belediyesi tarafından Çırmıktı Atılgan sokakta bulunan eski Emniyet Binası yerine yaptırılan park alanına İlhan Akıncı’nın adının verilmesiyle ilgili gündem maddesi görüşüldükten sonra Kent Kültürü ve Estetiği Komisyonuna havale edildi.

Sempozyumun konaklama ve ulaşım ücretleri Belediye tarafından karşılanacak

İnönü Üniversitesi tarafından 02-04 Kasım 2017 tarihleri arasında düzenlenecek 9.Uluslararası Dünya Dili Türkçe Sempozyumu için yurt içi ve yurt dışından Malatya’ya gelecek katılımcıların ulaşım, konaklama ve yemek masraflarının Yeşilyurt Belediyesi tarafından karşılanması görüşülerek kabul edildi.

Belediye Meclisi, Eylül ayı toplantısını 5 Eylül 2017 Salı günü saat 14:00’de gerçekleştirecek.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • hilmican (6 yıl önce)
    yav muhtarlıklar bile şu meclis toplantı salonundan daha modern herşeye para bulunuyor ama vizyonsuzluktan bir türlü kurtulamıyor bazı yöneticiler.... koca malatyanın gelişime en açık en yoğun ilçe belediyesisin ama zihniyet hala muhtarlıktan öteye gitmemiş... yeni bina yapıldı falan filan orada artık salonumuz var kimse demesin... gerekirse büyükşehirden destek iste kongre kültür merkezine geç orda doğru düzgün yap meclis toplantını 30 metrekarelik odada 50 kişi var havasızlıktan yoğunluktan adam akıllı konular bile görüşülmez yazık bu zihniyetle yönetilmemize...
    0
    0
    Yanıtla
  • emre demir (6 yıl önce)hilmican isimli kullanıcı yorumuna
    Zaten istenen de adam akıllı görüşülmeyip insanların bi an önce salondan kendini dışarı atmak istemesi.Rahat yerde rahat düşünürsün,rahat düşünürsen de senden istenen kararı vermeyebilirsin.
    0
    0
    Yanıtla