SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yıldırım TFFHGD Yönetiminde

0
Güncellendi - 2018-04-18 02:13:56
Yıldırım TFFHGD Yönetiminde
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) 12. Olağan Genel Kurulu'nda Dr. Abdurrahman Arıcı, üst üste üçüncü kez başkanlığa seçildi. Malatya TFFHGD Şube Başkanı Ata Yıldırım, yönetim kurulu içerisinde yer aldı.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneğinin 12. Olağan Genel Kurulu 16 Nisan Pazartesi günü Ankara’da yapıldı. Olağan Genel Kurul sonrasında yapılan genel merkez yönetim kurulu seçimine tek liste olarak giren Dr. Abdurrahman ARICI yeniden başkanlığa seçildi. TFFHGD Malatya Şube Başkanı olan ve aynı zamanda A Klasman Yardımcı Hakemi olarak Malatya’yı temsil eden Ata Yıldırım’da yeni yönetim kurulunda görev aldı.

Bir önceki genel merkez yönetim kurulunda görev alan, Merkez Hakem Kurulu eski üyesi Zafer Demir’den sonra yeni yönetim kurulunda Ata Yıldırım’ın görev alması Malatya hakem camiasında büyük bir sevinçle karşılandı.

Olağan genel kurulun ardından konuşan TFFHGD Malatya Şube Başkanı Ata Yıldırım yeni yönetimde olduğu için oldukça mutlu olduğunu söyledi. Abdurrahman Arıcı başkanlığındaki listenin genç, dinamik ve Türk hakemliğine büyük katkılar sunacak bir liste olduğunu vurgulayan Yıldırım, “Başta başkanımız Abdurrahman Bey olmak üzere, beni destekleyen tüm yönetici ve delege arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte hem Malatya hakemliğine hem de Türk hakemliğine büyük katkılarımız olur” dedi.

Yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Mete Kalkavan, Barış Şimşek, Yunus Yıldırım, Aytekin Durmaz, Ahmet Şahin, Ali Zağlı, Ata Yıldırım, Hüdaverdi Savcı, Özgür Uçak, Kahraman Minnet, Taner Coşkun, Kenan Yarar, Nurettin Çiçek, Abdullah Aya.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız