SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Antrenmanında Yaş Günü Kutlaması

0
Güncellendi - 2018-08-03 01:22:28
YMS Antrenmanında Yaş Günü Kutlaması
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe ile yollarını ayırarak Yeni Malatyaspor’a transfer olan Ömer Şişmanoğlu’nun doğum günü antrenmanda kutlandı.

Spor Toto Süper Ligde ilk maçında Göztepespor ile deplasmanda karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor’da antrenmanlar keyifli geçiyor.

Sakatlığı nedeniyle takımda ayrı çalışan yeni transfer Ömer Şişmanoğlu’nun doğum günü antrenman sahasında yapıldı. Ömer Şşimanoğlu için getirilen pastadaki mumları söndürmek isterken, takım arkadaşları başında yumurta kırarak, un serptiler.

İlginç görüntülerin olduğu  kutlamada 29 yaşına giren Ömer Şişmanoğlu, unutamayacağı bir doğum günü yaşadı.

Pastasını kesen Ömer Şişmanoğlu’na pastayı teknik direktör Erol Bulut yedirdi.

Türkiye U21 ve Türkiye A2 Milli Takımları’nda da forma giyen Şişmanoğlu, geçtiğimiz sezon İzmir ekibi Göztepe’de 8 karşılaşmada 158 dakika görev alırken, 1 kez gol atma başarısı gösterdi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Kılıçarslan (5 yıl önce)
    Doğum günün kutlu olsun,Allah sana sakatlıktan uzak Futbol Yaşamı versin,çabuk iyileş takımın sana ihtiyacı var,birde ne oluyorsa sağlam gelen burda sakatlanıyor,bunlara bakan doktor yada çalışanı, bakanı yokmu,kulübün .bu ne iş bu tür sakatlıklar neden oluyor,yapılan antremanlardaki HIRSTAN falan gibi vs.demeyin .......................................
    0
    0
    Yanıtla
  • şevket bübek (5 yıl önce)
    yumurta un nedir yav o nimeti yerlere döküp sonrada üstüne basıyorsunuz .bu kutlamalara bi dur diyen yokmu kutluyorsanız adam gibi kutlayın.
    0
    0
    Yanıtla