SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

YMS- Giresunspor Maçına da O Hakem Atandı

YMS- Giresunspor Maçına da O Hakem Atandı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig'de 32. hafta pazar günü oynanacak Öznur Kablo Yeni Malatyaspor- GZT Giresunspor maçını, YMS- Alanyaspor maçındaki skandal hareketleriyle gündem olmasına rağmen daha sonra YMS'nin bir maçına daha verilen Trabzon Bölgesi hakemlerinden Yasin Kol yönetecek.

Spor Toto Süper Lig'de 32. hafta heyecanı yarın, 9 Nisan Cumartesi, 10 Nisan Pazar ve 11 Nisan Pazartesi oynanacak maçlarla yaşanacak. Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinden yapılan Merkez Hakem Kurulu atamalarına göre, bu hafta oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde Atilla Karaoğlan görev alacak.

Süper Lig'de 32. hafta programı ve maçları yönetecek hakemler şöyle:

8 Nsan Cuma
20.30 Gaziantep FK - Trabzonspor: Erkan Özdamar

9 Nisan Cumartesi
13.30 V. Fatih Karagümrük - Kasımpaşa: Mustafa Kürşad Filiz
16.00 Göztepe - Y. Kayserispor: Yaşar Kemal Uğurlu
16.00 Çaykur Rizespor - İ. H. Konyaspor: Ali Şansalan
20.30 Beşiktaş - A. Alanyaspor: Volkan Bayarslan

10 Nisan Pazar
13.30 Ö. K. Yeni Malatyaspor - GZT Giresunspor: Yasin Kol
16.00 D. G. Sivasspor - Medipol Başakşehir: Halil Umut Meler
16.00 Adana Demirspor - Altay: Arda Kardeşler
20.30 Fenerbahçe - Galatasaray: Atilla Karaoğlan

11 Nisan Pazartesi
20.30 F. T. Antalyaspor - A. Hatayspor: Kadir Sağlam

İstanbul, iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Togili (2 yıl önce)
    Malatya ni yerinde olsam hakemin ilk yanlışında takımı sahadan cekerim
    0
    0
    Yanıtla