SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Pas Çalıştı

0
Güncellendi - 2020-11-21 07:40:46
YMS Pas Çalıştı
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur’unda 25 Kasım Çarşamba günü sahasında Etimesgut Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını pas ve kondisyon çalışmasıyla sürdürdü.

Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur’unda yer alan Yeni Malatyaspor, 25 Kasım Çarşamba günü 13.00’da Yeni Malatya Stadyumu’nda Ankara ekibi Etimesgut Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını çift antrenmanla sürdürdü. Sarı siyahlılar günün ilk antrenmanında çift kale maç yaparken, ikinci antrenmanda pas ve kondisyon çalışması gerçekleştirdi.

Ziraat Türkiye Kupası’na 3.Tur’da dahil olan ve ilk maçında sahasında 3.Lig ekibi Artvin Hopaspor’u 2-0 mağlup ederek, bir üst tura çıkan Yeni Malatyaspor, 4.Tur’da Ankara ekibi Etimesgut Belediyespor ile eşleşti. Sarı siyahlılar, kura çekimine göre, 25 Kasım Çarşamba günü 13.00’da Yeni Malatya Stadyumu’nda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürüyor.

Süper Lig’de dokuzuncu haftayı bay (maç yapmadan) geçirecek olan sarı siyahlılar, hem kupada yoluna devam etmek hem de eksiklerini gidererek, ligde galibiyet serisi yakalamak istiyor.

Takımın teknik patronu Hamza Hamzaoğlu, Ziraat Türkiye Kupası’ndaki hedeflerine ilişkin, “Kupada inşallah sona kadar gideriz. Bu kolay değil. Takımımızın şuan ki görüntüsüyle belki de kolay değil ama ilerleyen haftalarda daha iyi olacağımızı düşünüyoruz. Kupada da sona kadar gitmeyi amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız