SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de 3 Antrenörün Testi Pozitif Çıktı

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor – Medipol Başakşehir maçı öncesinde, Yeni Malatyaspor’da üç yardımcı antrenörün koronavirüse yakalandığı öğrenildi. Antrenörler, tedavi altına alındı.

YMS Kulübü, futbolcu, teknik heyet ve tesis çalışanlarına Covid-19 testi yapıldığını, üç yardımcı antrenöre ait test sonuçlarının pozitif olduğunu açıkladı.

YMS Kulüp Yönetimi, akşam saatlerinde sosyal medya hesaplarından yaptığı bilgilendirmede, şu bilgiler verildi:

“Tüm futbolcularımız, teknik heyetimiz ve tesis çalışanlarımıza Covid-19 testi yapılmıştır. Yapılan testler sonucunda, teknik heyetimizden üç yardımcı antrenörümüzün testi pozitif sonuçlanmıştır. Testi pozitif sonuçlanan yardımcı antrenörlerimizin takip ve tedavi süreçlerine, ilgili prosedürler dahilinde başlanmıştır".

Yeni Malatyaspor'da futbolculardan Zeki Yavru ve Olcay Şahan da koronavirüs oldukları için geçtiğimiz hafta Gaziantep kadrosunda yeralamamışlardı.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Sadece Hocalarımız değil bu illetten muzdarip olan bütün vatandaşlarımız tüm insanlık selamete erer.Allahtan herkese acil şifalar dilerim.Aman bu belayı defedene kadar tedbiri elden bırakmıyalım.Tedbir bizden takdir ALLAH'tan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet can (3 yıl önce)
    İnşallah futbolcularımızda çıkmaz bu demek oluyorki Hamza hoca zaten korona atlattı yardımcıları da kendine dikkat etmiyor inşallah tez zamanda bu teknik heyet gider yoksa futbol zevki sıfır olan başarısız bir takım var orta da
    0
    0
    Yanıtla