SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin Sahasında Bileği Bükülemiyor

0
Güncellendi - 2020-11-27 08:15:09
YMS'nin Sahasında Bileği Bükülemiyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor, bu sezon sahasında aldığı sonuçlarla dikkat çekiyor. Sarı siyahlılar, Süper Lig’de sahasında şuana kadar oynadığı maçlarda mağlubiyet yüzü görmezken, oynadığı 2 kupa maçını da kazandı.

Süper Lig’de 2019-2020 sezonunu sıkıntılı bir şekilde tamamlayan ve korona salgını dolayısıyla küme düşmenin kaldırılması sonrası ligde yoluna devam eden Yeni Malatyaspor, 2020-2021 sezonunda şuana kadar sahasında hem lig hem de kupa maçlarında aldığı sonuçlarla dikkat çekiyor. Şuana kadar sahasında 4 lig, 2’de kupa maçına çıkan sarı siyahlılar, bu karşılaşmalarda 4 galibiyet, 1’de beraberlik yaşadı.

Lig’de oynadığı 8 karşılaşmada 11 puan toplayan ve 13.sırada yer alan Doğu Anadolu temsilcisi, bu 11 puanın 10’unu sahasında oynadığı maçlarda elde etti. Yeni Malatya Stadyumu’nda oynadığı 4 karşılaşmada 3 galibiyet, 1’de beraberlik yaşayan sarı siyahlılar, Fatih Karagümrük ve Aytemiz Alanyaspor ile birlikte sahasında en çok puan toplayan Süper Lig ekibi oldu.

Evinde oynadığı maçlarda; 4.haftada Fraport-TAV Antalyaspor’u 1-0, 6.haftada Gençlerbirliği’ni 2-1 ve 8.haftada Yukatel Denizlispor’u 2-0 mağlup eden Yeni Malatyaspor, ligin ikinci haftasında ise Göztepe ile 1-1 berabere kaldı.

Yeni Malatyaspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise üçüncü ve dördüncü tur maçlarını evinde oynadı. 3.Tur’da Artvin Hopaspor ile karşılaşan Malatya ekibi, bu karşılaşmayı 2-0 kazanarak, adını bir üst tura yazdırdı. 4.Tur’da ise Ankara ekibi Etimesgut Belediyespor ile eşleşen sarı siyahlı takım, bu karşılaşmayı da 2-0 kazandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • 44 malatya (3 yıl önce)
    Nazar degmesin isallah sezon sonun kadar boyle Devan eder
    0
    0
    Yanıtla