SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Yakup Alkan Sözleşmesini Feshetmiş

YMS'de Yakup Alkan Sözleşmesini Feshetmiş
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un, 2015- 2016 sezonunda Tuzlaspor'dan kadrosuna kattığı, ancak bir türlü verim alamadığı için sonraki dönemlerde çeşitli takımlarda kiraya verdiği, bu sezon başında da kulübün transfer yasağı nedeniyle zorunlu olarak kadrosunda tuttuğu forvet oyuncusu Yakup Alkan'ın sözleşmesini feshettiği, Teknik Direktör Yılmaz Vural'ın 5-1 mağlubiyetle sonuçlanan Rizespor maçı ardından yaptığı açıklamayla öğrenildi.

Maç sonrası değerlendirme yapan Yılmaz Vural, sezon başından beri takıma bir katkısı olmayan, verimsizliği nedeniyle taraftarların tepki gösterdiği, Hasan Özer'in yerine teknik direktörlük görevine getirilen Yılmaz Vural'ın ilk iki maçta ilk 11'de görev vermesine rağmen performansında olumlu bir değişiklik görülmeyen futbolcunun sözleşmesini feshedip ayrıldığını, "Yakup dün geldi ve sözleşmesini tek taraflı feshederek gitti. Kendi tercihini kullandı. Kulübün şartları ortada ama saygısızlık yaptı takımına." sözleriyle duyurdu.

30 yaşındaki oyuncunun, Elazığspor'la prensip anlaşması yaptığı, Elazığ kaynaklı haberlerle ortaya çıktı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Doğrusu (1 yıl önce)
    İsabet olmuş
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Eyyup Küçükaslan (1 yıl önce)
    Elazığspora yakışmadı, ama Yakub dan da kurtulduk.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • zurna44 (1 yıl önce)
    Valla bir ara yönetim Yakup'un parasını vermese de çekip gitse diye düşünmedim değil. İsabet olmuş, bizden uzakta yolu, bahtı açık olsun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Emre (1 yıl önce)
    Adam 2015 de gelmiş kulübe tek bi faydası dokunmamış kurtulduk sonunda
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Fikret (1 yıl önce)
    İsabet olmuş bir gereksizden daha kurtulduk merak ettiğim kendini ne olarak görüyor benim gördüğüm futbolcu olmadığı kesin yadabu ligin futbolcusu değil bal ligi yada amatör liglerinde oynayabilir
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Tatar Ramazan (1 yıl önce)
    Bülent Korkmaz senin bu kibrin varya İNŞALLAH sana başarı getirmez Malatyasporla oynayacaksın ,Malatyalı olacaksın,5-1 Galip geleceksin yediğin golü öne çıkararak olumsuzdu diyip Sözde başarılı bir hoca imajı çizeceksin ,SEVSİNLER SENİ BÜLENT EFENDİ İNŞALLAH senden olmaz İnşallah senden olmasında Bir Malatyali olarak ne yaptın Yazıklar olsun sana
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Mertens (1 yıl önce)
    Bence saygısızlık yapmamış...çok iyi yapmış..ben onun yerinde oynasaydim hiç degilse kafama bir top çarpar yine gol olurdu
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (1 yıl önce)
    Bundan sonrasını komşu kent Elazığ düşünsün.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • paşa44 (1 yıl önce)
    Oh be isabet olmuş, 1 kişi eksik oynuyorduk, yönetimin çoktan göndermesi gerekiyordu, geç bile kalındı.
    %100
    %0
    Yanıtla