SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yoğun Bakımdaki Son Hasta Servise Çıkarıldı

0
Güncellendi - 2020-05-11 03:10:27
Yoğun Bakımdaki Son Hasta Servise Çıkarıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yoğun bakım servisinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle tedavi gören son hasta alkışlarla servise uğurlandı.

Yaklaşık 24 gün önce ciddi solunum sıkıntısı ve Kovid-19 tanısıyla yoğun bakım servisine yatırılan 77 yaşındaki Kiraz Soylu, tedaviye olumlu yanıt verdi.

Sağlık görevlilerinin hastanın ilk yattığı andan itibaren gösterdiği çaba sonucunda Soylu, yoğun bakımdaki tedavisini tamamlayarak alkışlarla normal servise alındı.

Hastanenin yoğun bakımda tedavi gören son Kovid-19 hastası olan Soylu, servise alınırken el salladı.

Bir süre gözetim altında tutacak olan Soylu'nun daha sonra taburcu edilmesi planlanıyor.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Uveys Karani (3 yıl önce)
    Sağlık ve Emniyet-Jandarma teşkilatı bu salgında en çok çalışanlardır. Emeklerinin karşılığı devletçe takdir edilmelidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zevali (3 yıl önce)
    Amin...Tabiki Allah razı olsun da ben çevremde hangi sağlık çalışanına sorduysam esnek çalışma sistemine geçmiş üç günde bir işe gidiyor. Polisin depremden bu yana 3-4 aydır izinleri bile kesik...Alkışlar tüm sağlık çalışanlarına...Polis üvey evlat bu memlekette...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet demir (3 yıl önce)
    Allah tüm sağlık çalışanlarından razı olsun bu dönemde hakikaten insan üstü bir çabayla çalışarak bizleri bugünlere getirdiler Sağolun varolun!!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Amin...Tabiki Allah razı olsun da ben çevremde hangi sağlık çalışanına sorduysam esnek çalışma sistemine geçmiş üç günde bir işe gidiyor. Polisin depremden bu yana 3-4 aydır izinleri bile kesik...Alkışlar tüm sağlık çalışanlarına...Polis üvey evlat bu memlekette...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    Amin amin inşallah tüm insanlığa
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhammed (3 yıl önce)
    Elhamdulillah allah yaşlılarımızı Çınarlarımızı başımızdan eksik etmesin. Bu hastalığı inşallah en kısa sürede atlatacaz vatana millete zeval verme allahım.
    0
    0
    Yanıtla