SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Yolda Yürüyen Şahsa Otomobilden Ateş Açıldı

Yolda Yürüyen Şahsa Otomobilden Ateş Açıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bir kişiye, gece yolda yürürken otomobilden tabanca ile ateş açıldı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, bir işyerine kurşun isabet etti.

Olay, Çevre Yolu üzeri Tandoğan Mahallesinde bulunan bir ecza deposunun önünde meydana geldi. Bir otomobilden silahla ateş açıldığı ve ardından otomobilde bulunanların kaçtığı ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi yönlendirildi.

Olay yerine giden polis ekipleri silahlı saldırının A.A. adlı şahsa yönelik gerçekleştirildiğini tespit etti. A.A. polislere verdiği ilk ifadesinde yol kenarında yürürken bir araç ile gelen şahısların üzerine ateş açtığını, kendisinin kaçarak kurtulduğunu iddia etti.

Polis ekiplerince yapılan incelemede ecza deposunu camına 1 adet kurşunun isabet ettiği tespit edilirken, olay yerinde 4 adet boş kovan bulundu.

Saldırıdan sonra kaçan otomobil ve içinde bulunan şüphelilerin tespit edilmesi ve yakalanması için başlatılan inceleme ve araştırma sürüyor.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Samanköy (1 yıl önce)
    Burdan suça bilerek isteyerek bulaşanlara seslenmek istiyorum. Ölüm var ölüm her nefis gibi siz de bunu tadacaksınız. Ahirette vereceğiniz hesabı düşünün. Belinize taktığınız silah sizi ahirette kurtarmayacak aksine girdiğiniz kul hakları için sonunuz olacak.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Doğanyol (1 yıl önce)
    Teksas vahşi batı meksika colombia brezilya ve Malatya ne farkediyor.
    %86
    %14
    Yanıtla