SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yoldan Çıkan Otomobil Kaldırımdaki Konteynere Girdi

Yoldan Çıkan Otomobil Kaldırımdaki Konteynere Girdi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da çarptığı konteynere giren otomobilin sürücüsü yaralandı.

A.B'nin kullandığı 44 ABM 244 plakalı otomobil, Çilesiz Mahallesi Seyhan Semercioğlu Caddesi'nde konteynere çarptı.

Konteynerin içerisine giren araçta sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince bulunduğu yerden çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

Tedavi altına alınan sürücünün hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

DİĞER KAZALAR..

Havaalanı yolu 1.Organize kavşağında meydana gelen ikinci kaza da ise M. E. (33) idaresindeki 44 MA 2479 plaka sayılı motosikleti ile A. Y. (51) yönetimindeki 55 EG 255 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada, motosiklet sürücüsü yaralandı.

Malatya- Çelikhan karayolu üzerinde meydana gelen diğer bir kazada da sürücünün kontrolünden çıkan otomobil takla atarak ters döndü. Kazada araç sürücüsü yaralandı.
Kazalarla ilgili inceleme başlatıldı.

AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Atıf Hoca (7 ay önce)
    Herkesin bildiğini yazıya dökeyim dedim, tıpkı Elazığ depreminde TOKİ konutları yaptığı halde barınma, doğalgaz, su ve elektrik lerin bedava olduğu konteyner lerden çıkmayan ve yapımı biten dairelerini de kiraya veren Elazığda ki Allahtan korkmaz, insandan utanmazların olduğu gibi Malatya mızda bu olayın kat kat fazlasının yaşandığı kanaatindeyim. İnsanların evleri hariç depo hatta ahır olarak kullandıkları yerlerin oğlunun kızının evi gibi gösterip devletten hak iddia etmeleri, sorarlarsa ne söyleyeceklerini ezberleten babaları gördüm. Deprem sonrası az hasarlı evlerinden TEDİRGİN olup yurtlara yerleşen oradan da sorgusuz sualsiz konteyner kentte geçirilip hala burda yaşayan insanlar gördüm, evi var ama kendi konteyner de!! Konteyner verildikten sonra içinde barınmayıp başka yerlere giden o konteyneri yedekte bırakıp ihtiyacı olan başka insanların faydalanmasını engelleyen insanlar gördüm. Deprem sürecinde ve sonrasında gelen yardımları dağıtmadan sorumlu olanlardan başlayarak ( %90 ı hariç)birçok insanın bunları resmen çaldığını istiflediğini gördük, bizi korumaya gelen civar illerden kamu görevlilerinden bazılarının deprem yardımlarını, çadır, jeneratör ıvır zıvırları beraberinde götürmeye çalıştıklarını gördük, Civar illerden Suriye li ve çingenelerin deprem olmuş Malatya ya doluştuğunu ve yardım tırlarını yağmaladığını gördük, memlekette ne kadar arsız uğursuz yüzünleri ruhları gibi karanlık insanların buraya doluştuğunu gördük, depremde az hasarlı evlerde oturan kiracıların kirasını 3_4 kat zamlandıran yoksa evimden çık diyen vicdansız ev sahipleri gördük, deprem fırsatçılarını ve daha neler gördük daha neler yaşadık. Burdan selam olsun kendi imkanlarını zorlayarak devlete ve yardım gönüllülerine haddinden fazla yük olmadan kul hakkından korkan, nefsine gem vurarak deprem yaralarını sarmaya çalışan Malatya lılarımıza. Yazı uzun oldu çünkü çok çok şey gördük.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Cero (7 ay önce)
    Maalesef bizim ehliyet sahipleri, o da varsa tabi soförlüğü aracı hareket ve hız yapmak sandıklarından yollara çıkınca kural kanun bilmiyorlar, bilseler de gereksiz olduğunu sanıp ve hiç birine uymuyorlar. Trafik kurallarına uymadığı için kazaya sebep olanlar kasıtlı yaralama ve ölümden yargılanmalıdır. Kazalar olunca bizim haber kanalları dahi sürücüsünün kontrolünden çıkan araç takla attı ya da kişilere çarptı diye haber veriyorlar. Sanki kazaya sebep olan aracı süren değil de aracın kendisiymiş gibi bir algı oluşturuyorlar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ali (7 ay önce)
    eyyy belediye şu parklarda kaldırımlardaki konteynerleri çadırları kaldır artık evleri az hasarlı çadır konteyner keyfi yapıyorlar devletin verdiği çadırlları güneşte yaktılar ...yazık günah..sorsan korkik
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Vip44 (7 ay önce)
    Konteynerleri gelişigüzel yerlere koymuşlar.tragik.kismi hiç düşünülmemiş.yuzakindan mihliduta dönerken yolun kenarına konteynır konulmuş.Araclar park edince problem olmaktadır.Buna çözüm bulunması lazım.yoksa ileride bunun gibi kazalar kaçınılmaz olacaktır.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • ercan bey (7 ay önce)
    kendisini en son eski malatyadaki bir açık düğün salonunda sunuculuk yaparken gördüm 2 hafta kadar önceydi. ve çok yorgun, bunalmış görünüyordu... allah rahmet eylesin beyefendiye
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Huzur (7 ay önce)
    Sevgili editör bu konteyner içerisinde kim varmış yokmuş ,boşmuymuş
    %67
    %33
    Yanıtla