SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yollar Kapandı... Ulaşım Güçlükle Sağlanıyor

0
Güncellendi - 2016-12-14 23:16:28
Yollar Kapandı... Ulaşım Güçlükle Sağlanıyor
A- A+ PAYLAŞ

Yoğun kar yağışı ve tipi dolayısıyla bazı yollar trafiğe kapandı. Karayolları Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre;

Malatya-Adıyaman karayolunun  Sürgü yolu mevkii, Adıyaman ve Malatya'yı bağlayan Yeşilyurt yolu, Sivas'ın Divriği ilçesi ile Malatya'nın Arapgir ilçesini bağlayan karayolu yoğun kar ve tipi dolayısıyla trafiğe kapandı. Malatya- Kayseri,  yolu Gürün- Pınarbaşı arasında kapanırken, batıya giden araçlar Darende'de bekletiliyor. Malatya- Sivas karayolu, Hekimhan- Kangal arasında, Kangal sınırlarında ulaşıma kapandı. Elazığ yolunda ulaşımın güçlükle sağlandığı öğrenildi.

Bu arada, şehir merkezi istikametinden Turgut Özal Tıp Merkezi yönüne doğru giden bir otomobil ise buzlanan yolda kontrolden çıkarak kendi etrafından dönüp orta refüje çarptı. Arkadan gelen otomobilde duramayarak kaza yapan otomobile çarptı. Kazara yaralanan olmazken, 3 şeritli olan yolda uzun bir süre trafik 2 şeritten verildi.

VALİ BÖLGE TRAFİKTE..

Vali Mustafa Toprak da, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal’ ın da hazır bulunduğu ziyarette Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’nde incelemelerde bulundu ve Şube Müdürü’nden bu günkü yoğun kar yağışı nedeni ile şehir içi ve şehirlerarası yollar ile yaya ve araçların güvenliği açısından ne gibi tedbirlerin alındığı konusunda bilgiler aldı.

Vali Toprak, “Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü olarak kardan yayaların, araçların, şehir içi ana yollar ve devlet yollarının etkilenmemesi adına ne yapıyorsunuz. Bu tedbirler önceden karara bağlanmıştır ama fiilen bu güne kadar, bu saate kadar neler yapıldı ve yapılıyor.” diye sordu.

Şube Müdürü de yaptığı bilgilendirmede  “01 Aralık 2016 tarihinden itibaren Kış Lastiği kontrol uygulaması yapıyoruz, kar’ın yağdığı gece saatinden itibaren de belediyelerimizle irtibata geçerek tuzlama çalışması kar temizleme çalışması yaptırıyoruz. Dünden itibaren de zorunlu olarak yola çıkması gereken araçların kar lastiği ve zincir takmaları konusunda kontrollerimizi sıklaştırdık ve sürücüleri bu konuda uyarıyoruz ve trafiğe çıkmalarına izin vermiyoruz.

İller arasında seyir halinde olan yolcu otobüslerimizden Gürün ve Hekimhan bölgelerinde yolların kapalı olması nedeni ile yola çıkmalarına izin vermiyoruz ve MAŞTİ’ de yolun durumuna göre bekletiyoruz.” dedi.

Emniyet Müdürü Urhal’ da Şehir içerindeki Trafik Denetleme Ekiplerinin Büyükşehir Belediyesi Ekipleri ile Şehirlerarası yollarda Bölge Trafik Denetleme Ekiplerinin Karayolları Ekipleri ile koordineli olarak çalıştıklarını ifade ederek ekiplerin kapalı olan yolları açtırdıklarını belirtti.

Vali Toprak, İl Emniyet Müdürü ve Şube Müdürü nezdinde ulaşımın sağlıklı bir şekilde sağlanması amacıyla çalışan ekiplere ve personeline teşekkür etti.

malatyahaber.com- iha- Bülten

KAYSERİ (İHA/KAYSERİ-İHA)

KAYSERİ (İHA/KAYSERİ-İHA)

valikis

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • TUNCAY (7 yıl önce)
    ya kardeşim bu ne ağzı olan konuşuyor ne yani belediye karayolları brandamı açacaklardı koca sonbahar yağışsız geçti kuraklık kapıda yer altı kaynaklarında sular çekildi ALLAHIM şükürler olsun rahmetine demek varken yok bld yok avm olacak bunlar şu söz ne güzel BİLEN KONUŞMAZ BİLMEYEN SUSMAZ
    0
    0
    Yanıtla
  • ÇİFTÇİ44 (7 yıl önce)
    Rahmet Yağıyor Mızmızlanıp Durmayın Rabbime Şükürler Olsun . . .
    0
    0
    Yanıtla
  • Efe (7 yıl önce)
    Geceden belli p başında mağdur kaldık 15 otobüs bekliyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • haydar sessizce (7 yıl önce)
    Belediye ekipleri avm nin onunu temizliyordu. ana yollara mudahale yoktu.
    0
    0
    Yanıtla
  • zaten kafayı avm nın oraya takmıs belediye nedense avmden ne varsa artık
    0
    0
    Yanıtla