SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Yollar Özel Solusyonla Yıkanıyor

0
Güncellendi - 2016-12-24 02:06:46
Yollar Özel Solusyonla Yıkanıyor
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi tarafından karla mücadele çalışmaları aralıksız sürdürülüyor. Kar yağışı ile birlikte başlayan ve kar yağışının etkisini kaybetmesi ile birlikte sürdürülen karla mücadele çalışmaları kapsamında caddelerde kar ve buzlar temizlenirken, yıkama çalışmaları da devam ediyor.

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Temizlik Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülen karla mücadele çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda, Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Karla Mücadele ekipleri, cadde ve sokaklarda ilk olarak kar ve buz temizliği yaptı. Karlar ve buzlar, kepçelerle kamyonlara yüklenerek, şehir merkezi dışına taşındı. Kar ve buzların temizlendiği cadde ve sokaklarda bu kez ise, Battalgazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkama ve temizlik çalışması yapıldı.

Battalgazi Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, vatandaşların mağdur olmamaları için Battalgazi Belediyesi tarafından karla mücadele çalışmalarının aralıksız devam ettiği belirtildi. Açıklamada, yıkanan cadde ve sokaklarda buzlanmalara karşı solüsyon kullanıldığı ifade edildi.

Bülten

buzyol1

buzyol2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Salih (7 yıl önce)
    Kar mücadelesi yapmakmış.Şov yapmayın.Önce adam gibi yol,kaldırım yapılır.Yağmur,çamur,kar suyu aksın,buzlanma olmasın diye.Kar mücadelesi kar yağdıktan on gün sonra yapılmaz.Kar yağdığı gün karı temizlersen ne buzlanma olur,ne solüsyona ihtiyaç kalır.Az enerjiyle cok iş yaparsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhammed (7 yıl önce)
    Çöşnük mahallesi.Eşref Bitlis Caddesinin devamı içler acısı. Malatya Büyükşehir ve Battalgazi Belediyesi sınıfta kaldı.Malatyamıza yazık.Gerçi hizmet er kişinin işidir, her kişinin değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Õcal (7 yıl önce)
    Riyakarliktan başka bişey olmasa gerek ....
    0
    0
    Yanıtla
  • ramazan (7 yıl önce)
    selahattin başkan malatya da iki gün olmasın hemen belli oluyor biz artık esnaf olarak başkan olmadığı günleri anlıyoruz. başkan kendi takip ediyor işleri başkan yardımcılar boş boş fotograf karesinden başka bir şey yok. başkan iki gün malatyada olmasın hemen herkes işleri boşluyor. bu solusyonda bugun kullanılıyor niye başkan geldi diye şimdi soruyorum şerefhanlı başkan sorumluluk sende değil mi yaşar başkan sorumluluk sende değil mi başkan il dışına çıkınca keyfe düşün iş takip etmeyin anca. benim merak ettiğim selahattin başkana bir şey olsa demekki biz battalgazili olarak ortada kalacağız.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (7 yıl önce)
    tebrik ediyorum malatya daki 2 belediyeyi kar temizliğine başlamışlar mış özel solüsyon kullanıyorlarmış mışyaa sizler malatya halkını nasıl gözlerle göruyorsunuz karın ilk yağdığı gun bir tane belediye çalışanını ben görmedim .ve 3-5 caddeyi temizlemekle olmuyor.....göstermelik şekilde BİRDE YEŞİLYURT BELEDİYESİNE SESLENİYORUM BURDAN; YOLLARI EŞYORSUNUZ BİRŞEYLER YAPMAK İSTİYORSUNUZ BELKİ DE AMA SİZLERDEN BİR İSTEĞİM OLACAK GERÇİ TEK BENİM İSTEĞİM DEĞİLDİR KESİNLİKLE ODA EŞİLEN YOLARIN DUZDÜN ŞEKLİDE KAPATINIZ EŞTİĞİNİZ YOLLAR KÖSTEBEK YUVASI GİBİ SİZLER BUDAN HİÇ GEÇMEZMİSİNİZ KONTROL YAPMAZMISINIZ YAPILAN İŞLERİ TAKİP ETMEZMİSİNİZ SAYIN BAŞKAN BİR GÜN ARABANIZIN DEPOSUNU DOLDURUNDA SORUMLU OLDUĞUNUZ ANA VE ARA SOKAKLARI BİR DOLAŞIN KENDİ GÖZÜNÜZLE KENDİNİZ GÖRÜN YAPILANLARI VE BU YOLLARI HERGÜN KULLANMAK ZORUNDA OLAN KİŞİLERİN YERİNE KENDİNİZ BİR KOYUN YANİ BİR ENPATİ YAPIN O ZAMAN HİZMET KALİTENİZ DAHADA ARTACAKTIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM DAHA GÜZEL MALATYA İÇİN .................. SAYGILARIMLA
    0
    0
    Yanıtla
  • fk4444 (7 yıl önce)
    aslanbey mahallesine buzdan kardan girilmiyor çarşının göbeği battalgazi belediyesi sadece valiliğin etrafında reklam yapıyor temızlık yaparak
    0
    0
    Yanıtla
  • tayyip (7 yıl önce)
    paşaköşkü caddesinde ilk kar yağdığı günden beri ne kaldırımları ne de yollarını temizlemediler .yolları kazımadan sadece 2 defa tuz attılar bu nasıl hizmet anlayışı burası ana cadde sözde 23.12.2016
    0
    0
    Yanıtla
  • ERKAN (7 yıl önce)
    HELAL OLSUN BATTALGAZİ BELEDİYESİNE BEN AŞAĞIBAGLAR MAH.OTURUYORUM.YOLLAR BERBAT EVİMİZE ZORLA GİDİYORUZ.YOLUMUZ YOK YAGMURDA VATANDAS AYAGINA POSET GEÇİRİP GİDİYOR.MAHALLELER CÖPTEN GÖRÜNMÜYOR.HELAL OLSUN BÜYÜK BAŞKANA YOLLARI Solusyonla YIKIYOR!!!!
    0
    0
    Yanıtla