SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Youssouf'a Bir Teklif de İspanya'dan

0
Güncellendi - 2021-01-22 02:07:40
Youssouf'a Bir Teklif de İspanya'dan
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un Burundili orta saha oyuncusu Youssuf Ndayishimiye bir teklifte İspanya ekibi Cadiz’den geldi.

Galatasaray’ın transfer etmek için yoğun bir mesai harcadığı Youssuf’a bir teklifte Cadiz’den geldi. İspanyol ekibi, sarı siyahlı takıma resmi teklifini iletti.

Galatasaray’dan 3 milyon Euro ile birlikte bir sonraki satıştan yüzde 20 pay isteyen Yeni Malatyaspor Kulübü, İspanyol ekibine de aynı teklifi sundu. Cadiz’in ise daha düşük bir rakam önerdiği ve bu nedenle transferde yol kat edilemediği öğrenildi.

Süper Lig’de oraya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çeken Youssuf için Galatasaray devreye girmişti. Sarı kırmızılı takımın önerdiği rakam ile Yeni Malatyaspor’un istediği rakam üzerinde anlaşma sağlanamazken, taraflar beklemeye başladı.

22 yaşında ve 1,83 metre boyundaki Youssuf Ndayishimiye’nin Yeni Malatyaspor ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Güncek piyasa değeri 1 milyon 200 bin Euro olan Youssuf, 2019-2020 sezonunda Aigle Noir FC de Makamba takımından transfer edildi. 26 kez Yeni Malatyaspor’un formasını giyen Burundili oyuncu, bu karşılaşmalarda 3 gol, 4 asistlik performans sergiledi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

20 yorum yapılmış

  • mert (3 yıl önce)
    haberlere bakı yor sun takım para almıyor sen futbolcu satıyorsun ve bu şekılde istedıgın parayı sana kım verır kımse senın dedıgıne gelmez sen karşıdakının dedıgıne gıdersın becerıksız iş bilmez başkanla bukadar olurr..
    0
    0
    Yanıtla
  • Müco (3 yıl önce)
    Futbolcuların paraları ödenmediği için antrenmana çıkmadığı yazılıp çiziliyor.Doğrumu acaba böyle giderse futbolculara küfür edilirse hiç iyi yerlere gitmez bunun sonucu.Kalıcı olmak istiyorsak fedakarlık yapmalıyız
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (3 yıl önce)
    Yeni Malatyaspor İçin En Büyük Sorun ADİL GEVREK'tir nokta !!
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin büker (3 yıl önce)
    Rahmetli kadri aytaçın dedigi gibi malatyada herkes teknik direktör topu görseler saddamın sukut füzesi derler
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (3 yıl önce)
    Adamların parasını verin. Malatya lı gençler nerde spor yapıyorlar, takımda oynayanların hepsi sonuçta yabancı. Para için koşuyorlar, vereceksiniz, yoksa alt lig de verirsiniz. Ama yine verilecek. Kurtuluş yok...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Ben bu yardım konusunu iki defa bu sitede yorumladim . Bu şart adil gevrek futbolcuları yine raydan çıkardı acil yardım organizasyonunu yapın malatya sevdalısı harcligindan keser verir malatya li olmak başka bir Duygu geç kalmayın hemen organize yapın yoksa adil bey takımı idare edemiyorsan bırak ve git ben utanıyorum alacak yüzünden futbolcular antreman a çıkmadı diye gazetelerde manşet olunca
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    Vermeyin gelecek sezon devre arasına bırakın belki 10 milyon avroya satarsınız kulüp kar eder adil inşallah o zamana kadar gitmiş olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer44 (3 yıl önce)
    Büyük ihtimalle satılacak. Fanatik ve Fotmaç’ta Futbolculara 3 aylık ödemelerinin yapılmamasından dolayı yönetimi boykot etmek adına takımın bugün antrenmana çıkmadıkları yazılıyor. İnşallah doğru değildir. Malatyamızın prestiji adına böyle bir olayın yaşanması ve ilimizin böyle bir olayla gündeme gelmesi üzüntü verici.
    0
    0
    Yanıtla
  • ali44 (3 yıl önce)
    TESADÜFMÜ g.s maçı öncesi takım idmana çıkmaz g.s yusufu ister hamza bugüne kadar g.s hiç yenme girişiminde bulunmamış acaba tesadüfmü .hoca yenilince çocuklar para alamıyor yenince söyleyeydin tesadüfmü....
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyasporlu (3 yıl önce)
    oyuncular para alamadıkları gerekçesiyle bugün antrenmana çıkmamışlar. gerçekten bu yönetim adama işkence çektiriyor yazıklar olsun. tam da işler rayında takım takır takır maç kazanıyorken bir sorun çıkartır takımı Malatya'yı çileden çıkartır yeter be bıktık bu halinizden.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sıtkı ilbak (3 yıl önce)
    Bu gün çeşitli gazetelerde oyunculara alacaklarının ödenmemesi nedeniyle antrenmana geç çıktıkları yazılmış tır. Malatyalılar olarak bence takıma sahip çıkmaz gerektiğini düşünüyorum. Bunun benzeri Fenerbahçe ve Beşiktaş yaptı. Yönetim veya Belediye acil bir hesap açtırarak bir duyuru ile Malatyalılara duyurmalidir. Herkes kendi imkanları kapsamında bu hesaba para göndererek destek olunmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Levent (3 yıl önce)
    Editör boşver bu haberi takım bugün antrenmana çıkmamış paralarını alamadıkları için bunu haber yapsana
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (3 yıl önce)
    Futbolcular idmanı boykot etmiş ödeme yoksa idmanda yok demişler Adil Gevrek İstifa
    0
    0
    Yanıtla
  • Başkan adayları(kulübü satmayacak) şurada siz utanmadan Başkan istifa diyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (3 yıl önce)
    geçen hafta ulusal medyada bu haber verildi, yine geç kaldınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Haci bici leblebici (3 yıl önce)
    Sakın!!! En azından sezon sonuna kadar elde tutulmalı..yoksa hatalar silsilesi yeniden başlar.. Sezon sonuna kadar böyle giderse değeri de artar.. .
    0
    0
    Yanıtla
  • Muzaffer Başeğmez (3 yıl önce)
    avrupa kupasına katılmadıkça bizim oyunculara 3 milyon zor verirler. Oyuncu 25 yaşında kariyerli olur belki ama bu yaşta sadece bizde parlamış birine bu para verilmez. Vermeleri için avrupa kupalarında çok ekstra performans gerekir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Muzaffer başeğmez,Sizin futbolla zerre kadar alakanız yok.Biliyormuş gibi de fikir vermişsiniz.Neymiş efendim futbolcu avrupa kupalarına katılmadıkça 3 milyonu zor verirlermiş o da olsa olsa 25 yaşına kadar anca olurmuş zaten o yaşa gelincede birine o para verilmezmiş.Bak hele bizim dünyadan haberimiz yokmuş yahu. Sana bir örnek vereyim.G.birliği Nijitab geremi diye bir oyuncu vardı.Bunu afrikadan 30.000 dolara getirdiler.Tıpkı youssef gibi.Bu oyuncu ne avrupa kupası gördü nede amerika gençlerbirliğinde oynuyan bu oyuncuyu Real madrid 5 milyon euroya satın aldı.Hemde 2000 yılında.Anladınmı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardeş kendi kendine yorum yapmayı bırak.Ne çabuk unutmuşsun? bu Malatyaspor kimsenin tanımadığı aleksiçi 2.5 milyon euroya Suudi Arabistan takımına sattımı ?sattı.Aleksiçe youssef kadar sayıda teklif geldimi?hayır.Aleksiç herhangi bir Avrupa kupalarına katıldımı?hayır.Aleksiç ,Malatyaspordaki başarısı sonrası Sırbistan milli takımına seçilmişti.Futbol dünyasından haberin yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (3 yıl önce)
    bu teklifler çoğalacak rakamı sakın aşağı çekmeyin Yusuf üstüne koyarak değerini artırır
    0
    0
    Yanıtla