SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Davet ve Ziyaretlerden Uzak Duralım"

A- A+ PAYLAŞ

Yeni tip korona virüs (Covid-19) vaka sayısının arttığı Malatya’da önlem üzerine önlem alınırken, Vali Aydın Baruş, davet ve ziyaretlerden uzak durulmasını önerdi.

Korona vakaları artan ilk 5 il arasında bulunan Malatya’da vaka sayısının azalması için yetkililer, maske, mesafe ve temizlik konusunda ikaz üzerine ikaz yapıyor.

Vali Aydın Baruş, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, “Komşular ve akrabalar arası ev ziyaretleri, yemek, kahvaltı ve çay davetleri hastalığın yayılım riskini ciddi şekilde artırıyor. Davet ve ziyaretlerden bir müddet uzak duralım. Maske, mesafe ve temizliğe dikkat” dedi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Necati (3 yıl önce)
    Bir hasta düşünün. Özel bir hastaneye gidiyor ve bt çekiliyor ve kovid olduğu şüphesiyle araştırma hastanesine yönlendiriliyor. Hastamız biniyor tranbüse gidiyor araştırma hastanesine. Test verip tekrar dönüyor. Hastamız pozitif çıkıyor ve bu hasta düşünün giderken de gelirkende kullandığı toplu alanlara virüsü bulaştırıyo.Bunun gibi hasta ve vakaları çoğaltırsanız kimisi markette, kimisi toplu başka alanlarda.. Taki testin adı koyulan kadar yayabildiği kadar yayıyo hastalığı. Bunu bir çoğu bilinçli yapmadığı kesin. Ama ortada bir sorun var. Ciddiyet sorunu. Malesef eskisi gibi ciddiye alınmoyorsunuz. Demem o ki kendine bulaştırmayan kişi kalmayacak gibi. Kalın sağlıcakla...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (3 yıl önce)
    Tarzım değil (övmek) ama kendimi tutamadım. Samimiyet bence bu; Sayın vali sorumluluğu kalben hissediyor olacak ki; hep maskeli halkın karşısına çıkıyor. Diğer artistler gibi değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (3 yıl önce)
    Sayın valim işiniz çok zor Allah yardımcınız olsun bir yerde oturuyorum ustten dron geçerken maskeyi takıyor sonra ise koluna takıyor bu insan profili ile bu virüsle mucadele gerçekten çok zor sürekli göç alıp göç veren illerin kaderi budur bazı iller var çok göç alıp göç vermiyor bazı iller göç veriyor göç almıyor biz göç alıp göç veriyoruz on yılda ilimize 300 bin civarda insan gelmiş 300 bin insan gitmiş yani il merkezindeki insanların yarisi yenilenmiş diyorum .
    0
    0
    Yanıtla