SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1. Amatör Futbol Büyükler Liginde Olay Çıkan 2 Maç Tatil Edildi

1. Amatör Futbol Büyükler Liginde Olay Çıkan 2 Maç Tatil Edildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi'nin A ve B gruplarında iki maç çıkan olaylar nedeniyle tatil edilirken, 6 maç tamamlanabildi.

A ve B gruplarında Yeşiltepe, Akçadağ, Konak, Yazıhan ve Sürgü statlarında oynananan maçlar şunlardı:

A Grubu
Malatya Beydağı Kutanspor - Kale Gençlerbirliği: 2-2 (tatil edildi, tamamlanamadı)
Konakspor – Arapgirgücü: 1-5
Akçadağspor - Malatya Galataspor: 2-1
Yazıhan Belediyespor – Orduzuspor: 8-0
Kaldırımgücü (bay)

B Grubu
Ataköyspor - Hekimhan Belediye Girmanaspor: 1-1 (tatil edildi, tamamlanamadı)
Malatya İdmanyurdu - Çatyol Belediyespor: 0-6
Arapgirspor – Sanayispor: 8-0
Sürgüspor – Darendespor: 0-3

OLAYLAR..
A grubunda Malatya Beydağı Kutanspor ile Kale Gençlerbirliği maçının 70. dakikasında skor 2-2 iken, hakem Kale takımından 2 oyuncu ve 1 yöneticiyi kırmızı kartla sahadan ihraç edince, bu takım yöneticileri takımı sahadan çektiler.

B grubunda da Ataköyspor- Hekimhan Belediye Girmanaspor maçının 68. dakikasında çıkan gerginliğin ardından hakem, Hekimhan'dan bir oyunucu ve bir yöneticiyi kırmızı kartla ihraç etti. Skor 1-1 iken yaşanan gerginlik üzerine hakem maçı tatil etti.

İki maçla ilgili kararı Amatör Futbol Disiplin Kurulu verecek.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTOĞRAF: Malatya İdmanyurdu- Çatyol Belediye maçından

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız