SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

1. Amatör Lig Çekişmeli Geçiyor

0
Güncellendi - 2016-12-07 03:29:46
1. Amatör Lig Çekişmeli Geçiyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde yeni sezon bir hayli çekişmeli başladı. Birden çok takımın BAL Ligi hedefi doğrultusunda kadrosunu güçlendirmesiyle birlikte, büyükler liginde zevkli, çekişmeli ve mücadeleci maçlar oynanıyor.

Ligde ilk iki hafta sonunda A Grubu’nda 3 takım, B Grubu’nda ise 1 takım 6 puan topladı. A Grubu’nda 1932 Malatyagücü averajla, B Grubu’nda ise Ataköyspor, rakiplerinin 2 puan önünde lider durumda bulunuyor.

A GRUBU’NDA 3 TAKIMIN 6’ŞAR PUANI BULUNUYOR

A Grubu’nda kıyasıya bir mücadele yaşanıyor. Geride kalan iki hafta sonunda üç takım 6’şar puanla zirvede yer aldı.

Sezona iyi bir kadroyla başlayan 1932 Malatyagücü, geride kalan iki maçını kazanarak, 6 puan ve averajla lider durumda bulunuyor. Kırmızı beyazlılar, ilk iki hafta sonunda rakip ağlara 7 gol bırakırken, kalesinde 2 gol gördü.

Sezonun en iddialı takımlarından olan Malatyaspor’da iki de iki yaparak, 6 puan topladı. Sarı kırmızılılar, ilk iki hafta sonunda 4 gol attı, 1 gol yedi.

A Grubu’nun bir başka 6 puanlı takımı ise 1966 Malatya Gençlik Spor oldu. Geride kalan sezon olduğu gibi bu sezonda iyi bir performans ortaya koyan 1966 Malatya Gençlik Spor, ilk iki maçını kazandı ve averajla üçüncü sırada yer aldı.

Grubun dördüncü sırasındaki Battalgazi Belediyespor ise iki hafta sonunda 3 puan toplayabildi. Grup’ta 1’er puanlı takımlarından Adafı Kartalspor beşinci, Orduzuspor ise altıncı sırada yer alıyor. Doğanşehir Belediyespor ve Kaldırımgücü’nün ise henüz puanları yok.

ATAKÖYSPOR ZİRVEDE YER ALDI

B Grubu’nda ise geride kalan iki hafta sonunda oynadığı iki maçı da kazanan Ataköyspor, 6 puanla zirvede yer alıyor.

2’de 2 yaparak sezona iyi başlayan Ataköyspor, iki haftada rakip ağlara 5 gol bırakırken, kalesinde ise 2 gol gördü.

B Grubu’nda Ataköyspor’u 4’er puanla Hekimhan Belediyesi Girmanaspor, Demirspor ve Arguvan Belediyespor takip ediyor.

Grup’ta 3 puanı bulunan Akçadağspor 5, 1 puanlı 44 Malatyaspor ise altıncı sırada yer alıyor. Grubun son iki sırasını paylaşan Sanayispor ile Telekomspor’un ise henüz puanları bulunmuyor.

ÜÇÜNCÜ HAFTANIN MAÇ PROGRAMI

Malatya 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde üçüncü hafta maçları 11 Aralık Pazar günü oynanacak. Haftanın programı şöyle:

Yeşiltepe 2 nolu saha

10.30 Telekomspor-Sanayispor

12.30 Kaldırımgücü-Doğanşehir Belediyespor

14.30 Adafı Kartalspor-1932 Malatyagücü

Yeşiltepe 3 nolu saha

11.00 Arguvan Belediyespor-Ataköyspor

İnönü Üniversitesi Stadı

12.00 Malatyaspor-1966 Malatya Gençlik Spor

14.00 Orduzuspor-Battalgazi Belediyespor

Ören Stadı

14.00 Akçadağspor-Demirspor

Hekimhan İlçe Stadı

13.00 Hekimhan Belediyesi Girmanaspor-44 Malatyaspor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız