SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

1. Amatör Ligde Favoriler Kazandı

0
Güncellendi - 2016-12-12 16:47:38
1. Amatör Ligde Favoriler Kazandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde üçüncü hafta büyük bir heyecana sahne oldu. Ligin iddialı ekipleri Malatyaspor ile 1932 Malatyagücü haftayı 3 puanla tamamlarken, Hekimhan Belediyesi Girmanaspor ile 44 Malatyaspor arasındaki mücadele gol düellosuna sahne oldu.

Büyükler Futbol Ligi’nde üçüncü hafta maçları oynandı. 7 karşılaşmanın oynandığı üçüncü haftada bir karşılaşma ise ertelendi. 38 golün atıldığı haftada en gollü maç, Hekimhan Belediyesi Girmanaspor ile 44 Malatyaspor arasında oynandı. Toplamda 9 golün atıldığı karşılaşmayı 5-4 Hekimhan ekibi kazandı.

MALATYASPOR İLE 1932 MALATYAGÜCÜ NAMAĞLUP İLERLİYOR

Büyükler Futbol Ligi’nde A Grubu’nda kıyasıya bir çekişme yaşanıyor. Grubun iki iddialı ekibi Malatyaspor ile 1932 Malatyagücü haftayı 3 puanla tamamlayarak, puanlarını 9 yaptı.

Sezona iyi bir kadroyla başlayan Malatyaspor, ligin üçüncü haftasında ligin güçlü ekibi 1966 Malatya Gençlik Spor ile karşılaştı. Sarı kırmızılılar, zorlu geçen mücadeleyi son dakikadaki penaltı golüyle 2-1 kazandı ve puanını 9’a çıkardı.

Grubun iddialı bir diğer ekibi 1932 Malatyagücü ise Yeşiltepe 2 nolu sahada karşılaştığı Adafı Kartalspor’u 6-1 yendi ve puanını 9’a çıkararak, gol averajıyla liderliğini sürdürdü. Aynı puana sahip Malatyaspor ikinci sırada yeralıyor.

A Grubu’nda alınan sonuçlar şöyle:

Kaldırımgücü-Doğanşehir Belediyespor: 1-8

Adafı Kartalspor-1932 Malatyagücü: 1-6

Orduzuspor-Battalgazi Belediyespor: ertelendi

Malatyaspor-1966 Malatya Gençlik: 2-1

ATAKÖYSPOR LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ

B Grubu’nda ise Ataköyspor rüzgârı esmeye devam ediyor. Geçtiğimiz sezon 2. Amatör’de şampiyon olup 1. Amatöre çıkan Ataköyspor, hızını kesmeden yoluna devam ediyor.

Ligde üçüncü haftada Arguvan Belediyespor ile İnönü Üniversitesi Stadı’nda karşılaşan Ataköyspor, rakibini 4-1 yendi ve puanını 9’a çıkararak, zirvedeki yerini korumasını bildi.

Grubun iki güçlü ekibi Akçadağspor ile Demirspor arasındaki mücadele nefesleri kesti. İzleyenlerin büyük keyif aldığı karşılaşmayı Demirspor deplasmanda 2-0 kazandı ve önemli bir 3 puan aldı.

B Grubu’nda gol düellosuna sahne olan karşılaşmada ise Hekimhan Belediyesi Girmanaspor, 44 Malatyaspor’u 5-4 yendi.

B Grubu’nda alınan sonuçlar şöyle:

Telekomspor-Sanayispor: 1-2

Arguvan Belediyespor-Ataköyspor: 1-4

Akçadağspor-Demirspor: 0-2

Hekimhan Belediyesi Girmanaspor-44 Malatyaspor: 5-4.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • akademi44 (7 yıl önce)
    malatyamızın herseyı amator takımlar heyecanlı bır lıg
    0
    0
    Yanıtla