SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

1. Amatörün Şampiyonu Arguvan

0
Güncellendi - 2017-04-02 18:29:25
1. Amatörün Şampiyonu Arguvan
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde şampiyon Arguvan Belediyespor oldu.

Büyükler Futbol Ligi’nde normal sezonun sona ermesinin ardından Play-Off’a kalan Arguvan Belediyespor, 1932 Malatyagücü, Hekimhan Belediyesi Girmanaspor ve 1966 Malatya Gençlik Spor, şampiyonluk için mücadele etti.

Ligin son haftasına Arguvan Belediyespor ile 1932 Malatyagücü 4’er, Hekimhan Belediyesi Girmanaspor 3 puanla, 1966 Malatya Gençlik Spor ise puansız girdi.

Yeşiltepe 1 nolu sahada oynanan karşılaşmada 1966 Malatya Gençlik Spor’u 4-3 mağlup eden Arguvan Belediyespor, Hekimhan Belediyesi Girmanaspor’un 1932 Malatyagücü’nü 7-5 yenmesinin ardından şampiyonluğunu ilan etti.

Play-Off grubunu Arguvan Belediyespor 7, Hekimhan Belediyesi Girmanaspor 6, 1932 Malatyagücü 4 puanla, 1966 Malatya Gençlik Spor ise puansız tamamladı.

Arguvan Belediyespor’un futbol şube sorumlusu Serdar Karakuş, çok emek verdiklerini ve iyi mücadele ettiklerini ifade ederek, emeklerinin ve mücadelelerinin karşılığını aldıklarını ifade etti.

Karakuş, Arguvan Belediyespor olarak iki yılda amatörde büyük başarılar elde ettiklerini belirterek, “İki yılda takımımızı 2. Amatör ’den, 1. Amatöre taşıdık. Sezon öncesinde yaptığımız transferlerle hedefimiz ligi üst sıralarda bitirerek, gidebildiğimiz yere kadar gitmekti. Ligde iyi mücadele ettik ve Play-Off’a kaldık. Play-Off’ta da iyi bir mücadele ortaya koyarak, şampiyonluğa ulaştık” dedi.

Arguvan Belediyespor’un Malatya amatörüne renk kattığını dile getiren Karakuş, kulübe her türlü imkanı veren Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş ve kulüp başkanı Kanber Yıldırım’a teşekkür etti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • samet (7 yıl önce)
    Tebrik ederim.emeği geçenlere teşekkür ederim
    0
    0
    Yanıtla
  • Ozz (7 yıl önce)
    Hayırlı olsun. inşallah inönü yü eler bal ligi ne çıkarlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan (7 yıl önce)
    Arguvan Belediyesini tebrik ederim.inşallah daha üst liglerde görürüz..
    0
    0
    Yanıtla
  • özkan (7 yıl önce)
    Tebrik ediyorum ,Malatya futbolu için hayırlı olsun.Umarım bal ligine yükselerek başarılarınız perçinlenir
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (7 yıl önce)
    Arguvan takımını tebrik ediyorum.İnşallah İnönü Üniversite takımını yener bal ligine çıkarsınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ (7 yıl önce)
    Arguvan Belediyesporu tebrik ediyorum,Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler,Yolunuz açık başarılarınız daim olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan doğan (7 yıl önce)
    1932 şampiyon olur diye düşünüyordum bütün takımlar centilmence mücadele ettiler arguvani kutluyorum .
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (7 yıl önce)
    Basta,belediye,baskanina,kulup,baskanina,teknik, Heyete,oyunculara,tesekkur,ederiz,emeginize.saglik
    0
    0
    Yanıtla